Прахосмукачките са силно застъпени в пролетната кампания с отстъпки на

...
Прахосмукачките са силно застъпени в пролетната кампания с отстъпки на
Коментари Харесай

Ранни пролетни продажби в Geekbuying – отстъпки до 40%


Прахосмукачките са мощно застъпени в пролетната акция с отстъпки на Geekbuying

Атрактивни отстъпки за необятна гама от артикули за дома разгласи световният онлайн магазин Geekbuying. Кампанията включва прахосмукачки, включително роботизирани и ръчни, кухненски уреди, мебели и друга смарт техника за бита.

По време на промоцията, която продължава до 28 февруари, купувачите от целия свят могат да поръчат артикули с отстъпки до 40% от естествените цени, оповестиха от онлайн магазина.

В допълнение, потребителите могат да се възползват от следните купони за отстъпка при извършване на покупки на техника за умния дом:

Ето някои оферти, които притеглят изключително внимание с преференциални цени по време на продажбите от „ ранната пролет ”:

Roborock S7 Pro Ultra

Перфектната композиция от прахосмукачка и станция за обслужване -Roborock S7 Pro Ultra

Почистващият робот Roborock S7 Pro Ultra е върховият модел в линията роботизирани прахосмукачки на марката Roborock, който е част от екосистемата на Xiaomi. Смарт устройството съчетава по съвършен метод прахосмукачка и станция за обслужване. Може да почисти жилище с повърхност до 300 кв. метра изцяло независимо, като от време в точния момент отива до станцията за изпразване на боклука и доливане на вода. Няма да е пресилено, в случай че кажем, че това e „ кралят ” на роботизираните прахосмукачки.

Цена: – $931,73 с ваучър за отстъпка SPRHOME50

В допълнение, купувачите ще получат гратис набор аксесоари на стойност повече от $100!

Roborock Dyad Pro

Тази прахосмукачка с двойна ролка се върти в противоположни направления и не оставя никаква нечистотия

Снабдена с DyadPower почистваща глава с всмукателна мощ 17 000 Pa, безжичната прахосмукачка Roborock Dyad Pro се оправя елементарно с мокри и сухи замърсявания. Нейният дизайн с двойна ролка ѝ разрешава да се върти в противоположни направления, с цел да подсигурява, че не остава никаква нечистотия по пода. Благодарение на ролката „ от край до край ”, моделът може да почиства около стените до разстояние от единствено 1 милиметър.

Цена: – $416,92 с ваучър за отстъпка SPRHOME20

Jimmy H9 Pro

С мощ 200AW и батерия 3000 мАч, моделът Jimmy H9 Pro е отличен в работата си

Ръчната прахосмукачка Jimmy H9 Pro e най-класният модел в H серията на марката, който също е част от екосистемата на Xiaomi. Уредът обезпечава мощ 200AW и има батерия с потенциал 3000 мАч за самостоятелна работа в продължение на 80 минути. Особеност е гъвкавата железна тръба, която се движи автоматизирано под друг ъгъл при разчистване на сложни зони – да вземем за пример под мебели. В комплекта е налична и спомагателна четка за надълбоко разчистване на килими.

Цена: – $329,99 с ваучър за отстъпка SPRHOME20

Jimmy JV85 Pro

Металната тръба с еластичен дизайн прави JV85 Pro една от най-хубавите прахосмукачки в класа си

Още една безжична ръчна прахосмукачка притегля вниманието – това е моделът Jimmy JV85 Pro, който впечатлява с отлични характерности на налична цена. Има всмукателна мощ от 200 AW и батерия за 70 минути разчистване с едно зареждане. Патентованата технология „ водоравен циклон ” прави JV85 Pro една от най-хубавите прахосмукачки в класа си. Освен това моделът има железна тръба с еластичен дизайн, който улеснява почистването под мебелите.

Цена: – $229,99 с ваучър за отстъпка SPRHOME20

Всички изброени прахосмукачки в пролетната ликвидация на Gekbuying се доставят от европейски склад (от Полша) в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР