Прага. В четвъртък Прага ще бъде домакин на среща на

...
Прага. В четвъртък Прага ще бъде домакин на среща на
Коментари Харесай

AFP: В Прага се срещат лидери на крайно десни партии и движения в Европа

Прага. В четвъртък Прага ще бъде хазаин на среща на популистки извънредно десни партийни водачи, които се надяват на невиждан триумф на европейските избори идващия месец след внезапното повишаване на известността на анти-европейските придвижвания в Европа, предава AFP .
Сред ораторите са френският началник на Националното обединяване Марин Льо Пен и водачът на Нидерландската партия на свободата Герт Вилдерс, а водачът на италианската Лига и вътрешен министър Матео Салвини ще изпрати видео известие.
Събитието е проведено от чешкия народен представител Томио Окамура, който е началник на партията " Свобода и директна народна власт " (СПД).
" В четвъртък СПД публично ще започва предизборната акция в Европейски Съюз. Искаме да покажем, че не сме сами ", сподели Окамура пред AFP.
" Проучванията демонстрират, че фракцията " Европа на нациите и свободата " (ЕНФ), водена от Матео Салвини, Марин Льо Пен, австрийската Партия на свободата и други, има късмет да образуват една от най-силните групи в Европейския парламент ", сподели той.
" Това ще ни разреши да използван фундаментални промени, ориентирани към гарантиране на свободата и суверенитета на обособените европейски страни без заповеди от Брюксел. "

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР