Прабабата на дизайнерката от Лом Десислава Тошева отпразнува 101-ия си

...
Прабабата на дизайнерката от Лом Десислава Тошева отпразнува 101-ия си
Коментари Харесай

Стилна и на 101! Прабабата на ломската дизайнерка Деси Тошева отпразнува рождения си ден в нейна рокля /снимки/

Прабабата на дизайнерката от Лом Десислава Тошева отпразнува 101-ия си рожден ден облечена в нейна рокля, научи организация BulNews.
Припомняме, че надарената моделиерка от крайдунавския град е създател и собственик на фешън къща Caviar Couture и прави тоалети висша мода.
Преди две години звезди дефилираха по аления килим на кинофестивала в Кан с тоалети на Деси Тошева, като това бе първата българска фешън къща, която взе участие в влиятелното събитие.



Само преди два дни прабабата на топдизайнерката е чествала своята 101-ва годишнина. За празника си гордата жена е била облечена в рокля на CAVIAR, което я прави най-възрастната жена, носила в миналото едно от бижутата на Деси.
“На рождения ѝ ден ме потопи мъдростта ѝ, черпена от един век живот и ми показа каква е тайната за дългоденствие. А аз от своя страна съумях да я пренеса в далечните дни на младините ѝ, когато е била шивачка и е шиела и носила най-красивите рокли. 
Да е жива и здрава още 101 години и да ни дава още мотиви, в които да я обличаме с наши рокли! " написа Деси Тошева за прабаба си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР