Прабаба от Пенсилвания, която наскоро е преминала лъчетерапия за рак

...
Прабаба от Пенсилвания, която наскоро е преминала лъчетерапия за рак
Коментари Харесай

Прабаба, която току-що е завършила лъчетерапия за рак на гърдата, печели награда от лотария от $5 милиона

Прабаба от Пенсилвания, която неотдавна е минала лъчетерапия за рак на гърдата, завоюва 5 милиона $ от билет от държавна лотария, който единствено тя изтрива платен, тъй като планувано фамилно пътешестване не върви по проект.

Дона Озбърн, на 75, завоюва огромната премия предишния месец, когато купи билет за $50 „ Monopoly Own It All “, до момента в който купуваше бензин в разбъркан магазин в окръг Ланкастър, където живее. Озбърн сподели, че преди този момент е купила билет за лотария за 5 $, който й е спечелил 50 $, тъй че е употребила тези пари, с цел да вземе различен билет.

„ Бях на летището с щерка си. Бяхме на път да забележим фамилията във Флорида, когато полетът се забави. Е, толкоз пъти се забави, че взех решение да се прибера. Дъщеря ми остана и отлетя за Флорида “, сподели Озбърн. „ Ако не напуснах летището, в никакъв случай нямаше да си купя този билет! “

Озбърн сподели, че е надраскала билета, до момента в който е била на паркинга на магазина, и е била изумена, когато схванала, че е спечелила основната премия на играта.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР