Прабаба е била принудена да ампутира долния си десен крак,

...
Прабаба е била принудена да ампутира долния си десен крак,
Коментари Харесай

Прабаба е с ампутиран крак след „четири дни чакане на количката в коридора на болницата“

Прабаба е била принудена да ампутира долния си десен крайник, откакто се твърди, че е била оставена да чака с дни на количката в болничното заведение, преди да получи подобаващи грижи.

78-годишната Джералдин Нюинг беше призната в морската болница NHS Medway в Кент със септична зараза на стъпалото на 29 март. Но нейните раздразнени родственици настояват, че по-късно е била оставена в количка дни наред и да изчака да бъде прегледана, преди хирургът да каже на 2 април, че са нужни незабавни дейности.

На прабабата е казано, че може да почине, в случай че кракът й не бъде ампутиран, и е взета за живот- смяна на интервенцията. Но нейният наследник, бащата на две деца Майкъл Нюинг, има вяра, че майка му може да не е имала потребност от ампутация на крайници си, в случай че е била прегледана по-рано.

Сега той дефинира стандарта на нейните грижи като „ непоносим “. ". 57-годишният Майкъл сподели: „ Отвратително е отношението към нея. Беше като война там горе – това е единственият метод да го опиша. Това е изключително унизително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР