, PR експерт и изпълнителен директор на , проведе международен

...
, PR експерт и изпълнителен директор на , проведе международен
Коментари Харесай

Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат

, PR специалист и изпълнителен шеф на, организира интернационален мастър клас за ефикасните PR практики през 2023 година и значимите промени в бизнеса. Той акцентира нуждата от рентабилни информационни услуги, с цел да се задоволят условията и упованията на клиентите. Темата притегли интереса както на студенти, по този начин и на бизнес водачи и експерти в промишлеността от целия свят. Лекцията може да бъде гледана.

„ PR бизнесът се трансформира всеки ден, само че в този момент клиентите ни са по-взискателни от всеки път. С оглед на международната пандемия и икономическата рецесия, фирмите по целия свят се стремят оптимално да понижат разноските си и концентрират вложенията си главно върху облагите. Затова ние, PR експертите, би трябвало да предоставяме на клиентите си бързи решения, новаторски хрумвания и най-много увеличение на продажбите “, показа Максим Бехар.

Майсторският клас се организира онлайн и бе проведен от в Давос, Швейцария, където Бехар е президент и един от създателите ѝ през 2010 година Бехар е също по този начин и някогашен президент на Световната PR организация ICCO и настоящ неин шеф по интернационалното развиване. Той е ученик на Harvard Kennedy School.

Лекцията на Максим Бехар е част от поредност мастър класове с специалисти в сектора, проведени от асоциацията, чиято цел е да сътвори място за полемика и обменяне на хрумвания за насърчаване на информационната промишленост. Освен просветителни стратегии, асоциацията дава опция на своите членове да бъдат част от интернационалната бизнес платформа за професионални лектори, коучове и мотивационни представители за събития на високо равнище.

Всички идни събития на Асоциацията на Световния информационен конгрес могат да се проследят на
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР