ПП, за която беше ясно, че във форма на скрита

...
ПП, за която беше ясно, че във форма на скрита
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Топката сега е в Борисов

" Политическа партия, за която беше ясно, че във форма на скрита коалиция с ГЕРБ ще губи, стартира да губи още в този момент. Тук Бойко Борисов е с изцяло развързани ръце. Може в края на историята да каже Деси Атанасова и Делян Добрев малко да понижат, само че и те (ПП - ) да понижат. Вторият вид е Борисов да отиде на трети мандат, където евентуалните формули включват даже разединение на обединението ПП-ДБ . Има и трети вид - отиване на избори и тогава най-губещи ще са от Политическа партия ".

Коментара направи пред изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов.

Топката в този момент е в Борисов, заключи Симеонов и добави:

" Вариантите да има някакво държавно управление в този момент са по-големи. Борисов по някакъв метод ги прелъсти, към този момент им пролича, че доста желаят. Вече е демаскирал основното при тях - тяхната непоквареност . На Борисов му е към този момент супер елементарно и да се ожени за тях, и да не се ожени, тъй като бракът към този момент е употребяван, преди да е скрепен. Борисов освен е излязъл от изолацията, само че и към този момент може да играе за " последваща сигурна сума " - да унищожи съперника си. Може и да намигне на " Демократична България " да спомага за унищожаването на съперниците си , тъй като в дълготраен проект Политическа партия и Демократична България са съперници за едно политическо пространство ".

По думите на социолога след изнесените записи от онлайн съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " Бойко Борисов е в доста по-изгодна преговорна позиция, Движение за права и свободи е в по-изгодна позиция, " тъй като се вижда, че демократичният бранш в България е колеблив и с цел да има някаква структура с ГЕРБ, в случай че още е допустима, ще би трябвало здрава арматура и това ще бъде Движение за права и свободи ".

Според Първан Симеонов диалогът, който се чува от изнесените от депутата Радостин Василев записи, е знаменателен изобщо за говоренето в българската политика :

" Нямайте подозрение, че в други партийни централи се водят още по-брутални диалози. Аз намирам тук технология на един вътрешен диалог, несъмнено, прекомерно прочувствен и противен за слушане ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР