ПП Волт се оттегля от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!,

...
ПП Волт се оттегля от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!,
Коментари Харесай

Партия Волт напуска Изправи се.БГ!

ПП Волт се отдръпва от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!, оповестиха от партията.

През уикенда новият политически ръб на партия Волт взе решение да отдръпна поддръжката си от коалиция „ Изправи се! Ние идваме! “.
На 29 май се организира конгрес на Волт, който избра нов политически ръб и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

Лидер на Волт бе Настимир Ананиев.

Направихме разбор на взаимоотношенията в обединението и поръчките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има доста разминавания и огромна част от хората, с които стартирахме този план към този момент ги няма. Текущите участници и управление на обединението са се капсулирали в един затворен кръг и не помнят упованията на протестиращите, които ни събраха, разяснява съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

Нашите членове и симпатизанти чакаха постоянно държавно управление и по съответно държание в Народното събрание на обединението, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното – всеки дърпа в своята посока. Има хора от „ Изправи се! Ние идваме! “, с които бихме траяли да работим, само че не и в този формат, съобщи другият съпредседател – Симеон Трулев.

Всяка една политическа групировка се основава за присъединяване на избори и налагане на съответни политики, в които има вяра и би приложила, в случай че взе участие в ръководството. Волт ще взе участие и на идните парламентарни избори през ноември – без значение дали със лична регистрация или в съдружна форма, допълниха от групировката.

На 11 август от Волт оповестиха, че ще работят за преизбирането на президента Румен Радев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР