ПП Възраждане“ заговориха за смъртно наказание. Това се случи по

...
ПП Възраждане“ заговориха за смъртно наказание. Това се случи по
Коментари Харесай

„Възраждане“ заговориха за смъртно наказание за Тагарев

Политическа партия „ Възраждане “ заговориха за смъртно наказване . Това се случи по време на дебатите за ратификация на контракта за бронетранспортьорите „ Страйкър “ , които страната ни възнамерява да закупи за потребностите на сухопътните войски.

„ В цялата история на мощните войски по света, имало ли е случай мощна войска да разчита предпочитано на непознато въоръжаване, в случай че може да си го обезпечи сама? Чули ли сте в миналото отговор всъщност от министър Тагарев. Вълнувам се, само че считам, че би трябвало да се намерения много по-сериозно в посока каква отговорност ще носят хора като Тагарев, които взимат сходни решения. И колкото и да е самоуверено и необикновено за хората в залата, дано да не забравяме, че в действителност националноотговорните страни и войски имат смъртно наказване в дадени случаи “, уточни Ивайло Чорбов от „ Възраждане “.

По думите му Тагарев трябвало да получи смъртно наказване, в случай че планът не се осъществя . Чорбав продължи:

„ За мен персонално, считам, че в бъдеще, в случай че тази договорка се окаже неизпълнена, а напряко позорна за България и компрометира нашата сигурност, считам, че това лице, Тагарев, би трябвало да има смъртно наказване. “

В отговор на това Николай Дренчев от „ Възраждане “ изясни, че решенията се взимат от Народното събрание и отговорността ще бъде търсена там . Тагарев съобщи от парламентарната естрада, че ще се абстрахира от психическите офанзиви от третата политическа мощ.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР