ПП успяха да наритат“ своите партньори от Демократична България“, ИТН

...
ПП успяха да наритат“ своите партньори от Демократична България“, ИТН
Коментари Харесай

Харалан Александров: Радев е баща на настоящата ситуация, а Рашков е негов аватар

ПП съумяха да „ наритат “ своите сътрудници от „ Демократична България “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, счита антропологът
„ Хазарта доста подхожда на обстановката. Масата, на която се играе играта, обаче е доста нестабилна, заровете са хвърлени и всички клатят масата “, съобщи в „ Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS антропологът Харалан Александров.

Според него Румен Радев е бащата на това начинание, а Бойко Рашков е негов аватар. Той е носителят на силата, на евентуалната принуда. Един от методите да се ръководи в такава несигурна обстановка е принуда. Предстои напрежение от иден опит за равноправност на „ Продължаваме промяната “ от Румен Радев “, предвижда Александров.

„ Не знаем какви са иконите на новия фетиш „ Продължаваме промяната “, на пръв взор това е пазарната стопанска система, либерализма. Те приказват за нулева корупция, завършек на прехода, в случай че не го вършат, те няма да имат никакъв късмет да продължат “, съобщи още общественият антрополог.

„ Тази идеология ще се разпростира в нови практики и връзки. Другите партии претърпяха своята контузия, в Българска социалистическа партия занапред ще бъдат травмирани. Най-добре от това се възползва Корнелия Нинова, която може да се окаже най-печелившият политик от тази обстановка “, добави Харалан Александров.

За него от „ Продължаваме промяната “ са съумели да „ наритат “ своите сътрудници от „ Демократична България “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия.

От друга страна Александров се опасява, че „ Възраждане “ ще продължи „ своя тъмен напредък “. Според него има директна връзка на организацията с „ Атака “, а Костадинов има своите лидерски качества и въздействието му ще нараства през идващите години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР