ПП трябва да обяснят на привържениците си как така, след

...
ПП трябва да обяснят на привържениците си как така, след
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Бракът между Продължаваме промяната и Демократична България не е дългосрочен

ПП би трябвало да обяснят на последователите си по какъв начин по този начин, откакто 2-3 години се бориха против „ диктатора и крадеца “, както назоваха Борисов, в този момент той внезапно се оказва допустим сътрудник.
Борисов пък би трябвало да изясни на своите по какъв начин хората, които го арестуваха, внезапно се оказват подобаващи за общи дейности.
Но въпреки това, сякаш маневрата, която Борисов е замислил или най-малко им предлага, е да се откаже от своя мандат и да им даде мандат - цена, която ще заплати за своето дефинитивно излизане от изолираност. Убеден съм, че за Борисов в този момент по-голям от въпроса за властта е въпросът за излизане от интернационална изолираност.
Не мога да си показва по какъв начин ПП-ДБ ще откажат, само че в случай че откажат, нещата в действителност отиват на зле. Може и проект Б да се включи, само че отново зависи от интернационалния фактор
Христо Иванов и ген. Атанасов не могат да кажат дума против Политическа партия, преди да настъпят локалните избори. Това би имало пагубни последствия, просто ще изгубят София. А за ПП-ДБ е доста значимо да завладяват столицата, това ще е алегорична победа. След като на парламентарните избори в София на 2 април получиха болшинство в границите на 35-40 % в другите многомандатни региони, успеха им наесен е в забрадка вързана, стига да не се скарат. И те се стараят да не се случи това.
Но след локалните избори не мога да видя каква е изгодата на Демократична България от Политическа партия. Политическа партия харчат, а Демократична България като дясна групировка се пробва да вкара бюджетна дисциплинираност. Така че техният " брак " не е дълготраен.

(Част от изявление на Андрей Райчев пред " Марица " )
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР