ПП ще застане зад всеки, който подкрепи 16-те ни политики,

...
ПП ще застане зад всеки, който подкрепи 16-те ни политики,
Коментари Харесай

Петков: ПП ще застане зад всеки, който подкрепи 16-те ни политики

ПП ще застане зад всеки, който поддържа 16-те ни политики, тъй като са значими за хората. Това съобщи в студиото на " Още от деня " по БНТ Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ".

Според него, Политическа партия ще поддържат политиката за повишаване на минималната работна заплата на 860 лева, бюджетен недостиг от 3%, увеличение на пенсиите с по-голяма скорост от инфлацията, спомагателни данъчни облекчения за младите фамилии. " Те би трябвало да знаят къде да чакат поддръжка. Ако тръгнат отново с инхаус поръчките - няма да ги подкрепим ", сподели Петков.

" Ако Борисов е единственият, който взима решение, е по-добре да не приказваме с контактьори. Първият мандат е на ГЕРБ, те имат огромната отговорност да се опитат да образуват държавно управление. Нашето изискване е полемиката да бъде обществена, пред камери, с цел да няма каквито и да било подмолни сделки ", добави съпредседателят на Политическа партия.

" Ние постоянно и в този момент имаме вяра, че в случай че ГЕРБ можеше да се реформира и да излъчи младите си водачи напред и в действителност те да взимат решения, това би било доста по-лесен диалог, само че откакто Борисов държи да бъде на лидерската си позиция, има доста по-голям смисъл да се приказва с хората, които взимат решения, в сравнение с да се пращат емисари и контактьори, които могат единствено да предават известия ", сподели още Кирил Петков, съобщи настоящо.ком.

" Нашият проект е да не поддържаме първия мандат, а на втори мандат да влезем в диалози пред цялата българска общност и да обсъдим политиките. Днес казахме на президента Румен Радев, че се водим от два правилото. Първият е, че желаеме да решим доста от проблемите на българските жители по 16-те политики, а вторият е, че ние ще си съблюдаваме обещанията ", сподели още Петков. Той е безапелационен, че не биха влезнали в диалози подмолно, само че счита, че Борисов е съумял да направи някакъв вид коалиция, когато се е дал своя вот изборът за ръководител на Народно събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР