ПП са предложили министър от квотата на ДБ без да

...
ПП са предложили министър от квотата на ДБ без да
Коментари Харесай

Човек на ДБ в проетокабинета „Денков“ без одобрението на Христо Иванов

ПП са предложили министър от квотата на Демократична България без да съгласуват решението си с съдружните си сътрудници. Става дума за Гергана Кабаиванова, която бе номинирана за министър на туризма. От групировката на Христо Иванов разбрали за това, когато описът бил разгласен, оповестява „ Капитал “ като се базира на свои източници.

От Демократична България оповестиха поддръжката си за проекто-кабинетът при явна липса на техни фрагменти. Христо Иванов оправда решението с това, че Демократична България ще останат в Народното събрание, с цел да обезпечат „ тила “. Оказва се, че по време на съвещание на парламентарната група и при разискването на кабинета „ Денков “ от Демократична България не са взели участие в гласуването, като са се оправдали с неналичието на решение на партийните си органи.

Според източници от групировката на Христо Иванов не са били съгласни със мощно партийния състав в кабинета. По мнение на Демократична България за реализацията на втория мандат би трябвало да се сформира експертно държавно управление, като си оставили алтернатива да сменят политическите фигури с експертни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР