ПП с 12 журналисти тормозят цялото общество. Това заяви лидерът

...
ПП с 12 журналисти тормозят цялото общество. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

ПП са болшевики, с 12 журналисти тормозят цялото общество, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив

ПП с 12 публицисти тормозят цялото общество. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Пловдив.
 
" Четири години, братя и сестри, над 1 милиарда дадохме за избори, тъй като всеки на някой се сърди или, тъй като ще се променяме. Добре се променихме... Парите ви седят в Брюксел, Харвард ви ръководи...18 милиарда е дупката и вие си мислите, че в този момент, щрак, и всичко стартира изначало. С 6-7 милиарда дупка съм се справял, един министър " идиотин " имах, стегна колана, за една година оправихме дупката. Сега подобен няма. Сега излиза един и споделя, че всичко е наред, приходите ви се били вдигнали. Гледам сутринта 11%, 13%, продължавате да им вярвате. Ами вярвайте. Атанасов го чух през вчерашния ден - предлага една безумна концепция - равноотдалечен министър председател. Ами кажете му името ", настоя Борисов.
 
" Добре, най-малко като лансирате, най-малко го кажете - нашите претенденти са трима, този, този и този, ГЕРБ да си изберат, другите партии да си изберат ", обърна се Борисов към ПП-ДБ. " Нула асимилиране! Вие представяте ли си ние да управляваме да ми кажат за Томислав Дончев нула усвоени европари! Ами това не е допустимо просто! Искам да се замислите - за тези 4 години, в случай че някой от вас, минава с колите си край Плевен, питайте какъв ремонт са създали. Асфалтът е станал като юфка. Джипа не може да мине оня ден на път за Русе. Жълтите павета ми снимаха милиметрите, една по-широка фуга на Графа, че била по-широка. Стотици репортажи, тича Борис Бонев, снима с телефон и bTV и NOVA тичат да покажат плочката. 20 месеца никой не работи. Обраха ви с 1 лева за горивата, 6-7 милиарда ви взеха от джобовете. Това си го създадохме ние. Не ние, ние бяхме съпротива и ни арестуваха. Сега каква жалост за този с белязаните пари. По същия метод Киро арестува Севда. Чух по телефона, дето вика оня непрокопсаник (Бойко Рашков): " Искам Борисов с белезници да го изведете! ". Болшевики! С 12 журналиста тормозят цялото общество ", съобщи Бойко Борисов, като си спомни своя арест и този на Севда Арнаудова, подреден от тогавашния министър председател Кирил Петков и осъществен от тогавашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков.
 
Хората от сектора в Пловдив се оплакаха, че поради закъснение в съгласуването с НИКН за разкопките под Бетонния мост, бизнесът губи пари и компании затварят. Борисов пое ангажимент и поръча на Тома Биков да приказва като началник на комисията по културата в Народното събрание, с министъра на културата Найден Тодоров. " Правителство можем да създадем, в случай че ГЕРБ има над осемдесе и недостатък депутати ", съобщи Борисов. Транспортен необут го репликира, че това е мъчно, а той му отговори: " Ами като е мъчно, елата зной след три месеца ". Бизнесмен дефинира концепцията на " Промяната " за равно далечен министър председател като изгубена идея. Плана за възобновяване, в случай че ние сме на власт, ще го пуснем, увери още веднъж Борисов и добави: " Заради тези хора ще направя всичко допустимо да има държавно управление. " Взехме правото на хората да викат " Оставка ". Те не знаят на кой да желаят оставката, пошегува се той със залата. " В момента се строи два пъти по-скъпо от ГЕРБ. И какво излезе - че с кражбите от ГЕРБ, било два пъти по-евтино. Няма да приключвам с анекдот, тъй като първо вица ми вадите. Нещо да сте чули за 3 години прокурор, КОНПИ, следствие? ", продължи диалога Борисов с хората в залата.
 
" Говорете на хората да гласоподават, даже не и за нас, само че да вдигнат изборната интензивност. Готови сме, имаме опит, познания, окуражени сме. Не е почтено и към сътрудниците да ги повеждам един месец на акция и след това да им кажа, че ще пристигна министър еди-кой си... ", приключи той.
 
Борисов се срещна със симпатизанти на ГЕРБ-СДС в Пловдив. Събитието откри кметът на града Костадин Димитров. " Трябва да има страната, заедност, да няма прекачване на топката, с цел да се случат нещата ", сподели при започване на срещата кметът на Пловдив Костадин Димитров.
 
 Кметът на Пловдив Костадин Димитров Кметът на Пловдив Костадин Димитров Източник: Скрийншот видео кадър
Той напомни, че с помощта на Борисов, неотдавна е имало първа копка на построяването на последното парче от Околвръстното шосе на града. " Важните обекти на Пловдив, бяха подкрепени и да продължи това, би трябвало да имаме поддръжката на държавното управление, а то може да се случи само с Политическа партия ГЕРБ ", продължи Димитров.
 
Димитров назова Борисов избавител, задето постоянно се отзовавал и помагал на спортните клубове. " Правителство, неотложно, след седми следващи избори, е витално належащо на България ", приключи Димитров.
 
 Евродепутатът Андрей Новаков Евродепутатът Андрей Новаков Източник: Скрийншот видео кадър
Андрей Новаков напомни напъните на ГЕРБ и ЕНП в Европейския парламент против Пакета " Мобилност ". Росен Желязков регистрира, че сега превоза е заледен на равнищата от 2021 година " Единствената разлика е, че Европейска комисия разреши да се фазират някои от забавените планове ", посочи той.
 
 Росен Желязков Росен Желязков Източник: Скрийншот видео кадър
Тези избори би трябвало да бъдат последните избори, съобщи Желязков. Той прикани и останалите политически сили, които ще влязат в Народното събрание, да прояват политическа отговорност при договарянията за кабинет.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР