ПП „Републиканци за България“ откри официално офиса си и в

...
ПП „Републиканци за България“ откри официално офиса си и в
Коментари Харесай

Откриха офис на Републиканци за България в Плевен

ПП „ Републиканци за България “ откри публично офиса си и в град Плевен. На откриването участваха ръководителят Цветан Цветнов, зам.-председателят Павел Вълнев, както и административният секретар и представител доктор Виктор Серафимов, оповестиха от политическата партия.

На конференция бе показан и краткотрайно изпълняващият координатор Христослав Михайлов. Цветанов съобщи, че за малко време в област Плевен са основани структури в над 90% от общините. По думите му ни предстоят доста значими избори, в които всеки един би трябвало да направи своя избор.

„ Надявам се, че посредством медиите ще дадем опция на негласуващите български жители да създадат своя избор, тъй като ние знаем, че през последните години това са над 50% от популацията. Високата изборна интензивност ще е най-хубавото противопоставяне на купения и корпоративния избор “, безапелационен е ръководителят на партията.

Зам.-председателят Павел Вълнев показа пред присъстващите, че по време на срещите си с българи в Чикаго, е изразено недоволството им от последните изявления на, който посъветва сънародниците ни зад граница да заловен самолета, в случай че желаят да гласоподават на парламентарните избори.

„ По този метод близо 2 млн. българи в чужбина бяха умножени по 0 “, съобщи Вълнев.

Той не подмина и тематиката със обстановката с дребния и междинен бизнес у нас в изискванията на коронакризата.

„ Държавата с нищо не оказва помощ и по този начин се стига до банкрути в туризма, ресторантьорството и в други браншове “, съобщи Вълнев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР