ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен,

...
ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен,
Коментари Харесай

Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен

ПП „ Републиканци за България “ откри офиси в Русе и Шумен, в наличието на ръководителя Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

За следващ път беше доказано, че вратата на „ Републиканци за България” е необятно отворена за всички дясно мислещи хора, които споделят евроатлантическите полезности. Партията е отворена към всички етноси и споделя убеждението, че единствено обединени в своето разнообразие можем да реализираме задачите си - просперираща България, в мощна Европа.

В началото на идната година следва да се проведат серия от събития, целящи да показват секторните политики на партията и да провокират полемика по значимите за страната ни тематики.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разяснява, че в Републиканци за България доста мощно се залага на хора-експерти в своята професионална област. Целта е в новия парламент, в който ще има депутати от „ Републиканци за България “, да има градивен разговор, а не борба.

В обръщението си към присъстващите ръководителят на партията още веднъж приказва и за страха насаден от ръководещите у хората. „ Приходите понижават, доста бизнеси затварят, а у хората има един необикновен боязън от ръководещите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, само че не съм предполагал, че ще изроди идеята и концепцията, с която започнахме. Предателството към полезностите, които имахме първоначално ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, би трябвало да знаят, че има опция в лицето на „ Републиканци за България “, сподели още Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Това, което следва пред русенската организация е да се открият офиси на Политическа партия „ Републиканция за България” в общините Борово, Сливо поле и Иваново.

Между откриванията на офисите на партията Цветанов организира работни срещи в Силистра, Разград и беседва с представители от Попово.

В Шумен Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше посрещнат от членове и симпатизанти, водени от краткотрайно изпълняващия регионален координатор Гюнай Исмаил.

„ Този офис ни е нужен, с цел да можем да вършим срещите си. Ние няма от кого да се крием, ще бъдем транспарантни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Шумен и региона имат потребност от една нормалност, каквато и всеки български жител желае да реализира. В идните 2 месеца преди старта на предизборната акция ще идваме тук със съответните специалисти от всички секторни политики и ще обсъждаме обособените тематики - земеделие, обучение, сигурност, просвета, стопанска система и други Когато влизаме в управнически мандат, да заявяваме какви са нашите предизборни обещания, които ще изпълняваме, когато сме в политиката”, изясни ръководителят на партията.

Републиканци за България ще предлага решения на комплицираните въпроси, които стоят пред страната.

„ Аз съм уверен, че това, което прави Гюнай и сътрудниците във всички структури, в регионите и общините ще ни даде опция да имаме мощна представителност в идните парламентарни избори. Целта, която си слагаме в Републиканци за България, е да имаме сериозна парламентарна група, която да е незаобиколим фактор в политическия живот на страната”, приключи Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР