ПП реагираха за пореден път с особен инат на живот

...
ПП реагираха за пореден път с особен инат на живот
Коментари Харесай

Калина Андролова: Как е възможно държавен служител да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?!

ПП реагираха за следващ път с необикновен дебелоглав на живот и гибел. И потъват в блатото, счита журналистът
От профила във Facebook на Калина Андролова

Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в " Афера " са шокиращи, кучета, пачки. Как е допустимо държавен чиновник да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?! И още веднъж Политическа партия реагираха за следващ път с необикновен дебелоглав на живот и гибел. И потъват в блатото.

Колкото повече се мъчат да излязат на повърхността и рият с големи искания, толкоз повече потъват. Телевизиите няма да ги спасят. За девет месеца им обърнаха късите панталони назад и смалиха доверието на гласоподавателите им до едноцифрено число. Най-смешното е, че Политическа партия си фантазират, че са доста умни и управляват политическото си присъединяване, схемите и проектите си, работят с някакъв фиктивен обсег и смятат, че като дърпат пари, значи схващат и владеят обстановката.

Всъщност таман алчността и парите са тяхното бързо привършване. А хора, които те откриват за свестни и техни, в никакъв случай няма да бъдат нито свестни, нито техни, тъй като Политическа партия въобще не схващат по какъв начин се прави политика в България, по какъв начин се държат хора, по какъв начин се инфилтрират, по какъв начин се манипулират, по какъв начин се употребяват. Политическа партия са алчни и глупави по едно и също време! Но най-лошият им минус е, че непрестанно подценяват съперника, харесва им да му се подиграват, да го заплашват, да го рекетират. Много груба неточност.

С съперника би трябвало да се отнасяш с почитание. Ако искаш и той да прави оценка и почита успеха ти. Затова Политическа партия изгубиха всичките си позиции на преимущества, една по една. Най-драматично изгубиха измисленото си преимущество от подправения си маркетинг, че НЕ са корумпирани. ТЕ СА КОРУМПИРАНИ. И то... те са прекомерно надменно за скорошната си поява корумпирани. Да не приказваме, че пристигнаха с " ала-бала " на власт, което е закононарушение. Дадоха им властта! И те я изгубиха от слабоумие и безпричинно, та чак тъпо възприятие за предимство. Никога не подценявай интелигентен зложелател, който си сложил в тясна форма.

Можеха по напълно различен метод да се развият нещата при Политическа партия, само че са неспособни да проумеят обективната действителност. Самонадценяването, голямото им самочувствие и безсрамие, ЛИПСАТА НА САМОРЕГУЛАЦИЯ ги демонтираха от политическата сцена. Но появяването и развиването на Политическа партия в българската политика ще остане като пример за разрушителната мощ на глупавите хора, когато им се даде широчина на деяние.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР