ПП обра българските граждани с 3 млрд. лева.Това обвинение отправикъм

...
ПП обра българските граждани с 3 млрд. лева.Това обвинение отправикъм
Коментари Харесай

Делян Добрев: ПП обра българските граждани с 3 млрд. лева

ПП обра българските жители с 3 милиарда лв..
Това обвиняване насочи
към някогашния министър председател Кирил Петков, вицето му Асен Василев и ръководеното от тях допреди по-малко от година държавно управление Делян Добрев от ГЕРБ. Повод за думите му, представени от „ Труд “, бяха обвиняванията на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков по NOVA, че ГЕРБ и Движение за права и свободи купували гласове на вота.
„ Това е димка, с цел да се скрият обстоятелствата,
че „ Продължаваме промяната “ обра българските жители с 3 милиарда лв. от единия лев от горивата. Един милиарда лв. от договорката с външния дълг, тъй като страната тегли дълг на 5%, а не на 2%. Един милиард лв. от газа, имаме фактурите на медиаторите. Това са единствено няколко от образците “, сподели Добрев.

„ С тези хора не би трябвало да се влиза в коалиция, те би трябвало да бъдат разследвани от способените органи “, добави той.

В същото време по-рано денем, в същото изявление за NOVA, Кирил Петков даде заден по отношение на вчерашната си конференция. На нея от Политическа партия оповестиха, че ще бъдат безапелационна съпротива. Днес обаче съобщи, че по предпочитаните за Политическа партия тематики -16 на брой, депутатите от партията ще гласоподават „ за “, в случай че са в посоката, в която групировката желае. Независимо от това кой предложил измененията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР