ПП нямат място в управлението, могат само да се включват

...
ПП нямат място в управлението, могат само да се включват
Коментари Харесай

Тома Биков: Поканихме ДБ на разговори, ако не се случат, отиваме на избори!

ПП нямат място в ръководството, могат единствено да се включват в ситуационни болшинства, само че не и да излъчват представители за властта, те се провалиха, безапелационен е Тома Биков

„ Продължаваме промяната не би трябвало да вземат участие в изпълнителната власт. Те може да вземат участие в болшинството по разнообразни тематики разнообразни обединения. Това е при гласуването в зала. За страдание, това е действителността. Поканили сме Демократична България на диалози. Мислим, че можем да създадем коалиция с тях. Ако не се случи, отиваме на избори “. категоричен бе Тома Биков в ефира на бТВ тази заран.

По думите му предстоят тежки времена, а бюджетът е изтърбушен от Асен Василев, който бил " най-несъстоятелният министър на финансите в историята на България ".

Водещата Мария Цънцарова се опита да завърти диалога към разговора сред ГЕРБ и Демократична България, който съгласно нея липсвал. „ Защо не сте ги потърсили две седмици? Паси и Плевнелиев са ваши представители ли “, запита тя.

„ Не, те са посредници. Това ще е просто разговор, не съставляват нас. Това към този момент е говорено. Не виждам смисъл в диалога ни сега “, отговори Биков.

„ Ние сме подготвени на взаимни отстъпки, а това за нас също е мъчно. Не забравяйте, че доста от нашите гласоподаватели не харесват останалите обединения. Борисов е водач на най-голямата партия. Гръбнакът на едно бъдещо ръководство може да е Демократична България и ГЕРБ “, акцентира Тома Биков.

Биков се изнерви и увеличи звук поради представено от Цънцарова предложение на Христо Иванов към ГЕРБ във връзка със правосъдната промяна.

По думите му водачът на Демократична България не би трябвало да се упражнява в телевизионните студиа, а да влезе в същински политически разговор с партията.

Цънцарова реши да разчупи леда на изпроводяк и съобщи:

" Господин Биков, поканвам ви на старта на новото Народно събрание в постройката на Народното събрание, с цел да си поговорим и там ", сподели тя.

" Вие и да не ме каните, аз отново ще бъда там ", през смях й отвърна Биков, точно тъй като той е определен за депутат и ще е част от паметния ден по встъпването в служба на 48-то Народно събрание.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР