ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е партията на новото

...
ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е партията на новото
Коментари Харесай

Симеон Славчев: МИР е партията на новото поколение в българската политика

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е партията на новото потомство в българската политика , с нови лица и специалисти в региона си, които до момента не са взели участие в ръководството на страната. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев при представянето на листата на партията в Ловеч.

" Ние си слагаме за цел влизането в Народното събрание, само че политиката за нас не е самоцел, а метод, с цел да подобряваме виталния стандарт на хората. При нас всеки един претендент за депутат е специалист в региона си. През последните 30 години сме ставали очевидци на доста подмени в българското общество. Последно станахме очевидци на такава замяна на последните парламентарни избори. Затова Политическа партия МИР постоянно е наричана партията на новото потомство в българската политика, тъй като имаме нова визия за ръководство, с нови лица, които не са взели участие в ръководството на страната ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Водач на листата е Мария Башева. Т я е икономист, специалист по обществени финанси и специалист в отдел " Приходи " на Националния авиопревозвач и е най-младият лидер на листа от Политическа партия МИР. Тя е приключила " Митническа и данъчна администрация " в Националната комерсиална гимназия в Пловдив. Завършила е " Предприемачество " в УНСС, а по-късно " Публични финанси ". Развива и личен бизнес в областта на естетичните процедури.

" Майка съм на две деца и с огромно предпочитание ще пазя идеите, свързани с духовното и културно израстване на нацията, за грамотно и квалифицирано българско население. Като родител на първокласник, считам за нужда да се усилят в двоен размер заложените часове по български език и литература и математика в началното обучение. Допълнителен час по Родолюбие и национални танци, които да ни припомнят за метода, по който за почитали всеки един ярък български празник нашите предшественици ", съобщи Мария Башева.

" Ще упорствам и за обезпечени стажове в дребни и огромни компании, след довеждане докрай на всички студенти, непосредствено подпомагащи реализацията им тук по специалността, тъй като най-важният капитал, с който може да разполага една страна, това е човешкият капацитет ", съобщи още лидерът на листата на партията.

Тя посочи, че Ловеч е регион с огромни естествени и културни забележителности и тези неповторими характерности на региона би трябвало да се разпространяват в надалеч по-голяма степен, с цел да привлекат повече туристи.

" Като едно от най-старите обитаеми места в България, Ловеч би трябвало да се разпространява със своето „ алтън ", както са го наричали - златно зарево от благосъстояния, които има. От пъстрите тъкани, остарелия ръкопис Требник, манастира " Рождество Богородично ", люляковият мирис до единствения по рода си затрупан мост на Балканския полуостров. Развитие на града като културен и туристически център, който да притегля гости, заради неповторимите естествени хубости на района ", съобщи още Мария Башева.

Втори в листата е Бойко Първанов, който е специалист по киберсигурност, с над 20-годишен стаж в системата на Министерство на вътрешните работи. Работи като преподавател. Учители са му били едни от най-великите имена в историята на България по повдигане на тежести - Иван Абаджиев-Старшията, под чието управление страната ни печели голям брой медали от Световни шампионати и Олимпийски игри, както и Младен Кучев, който печели златни медали на европейските шампионати няколко пъти поред, както и сребърен орден на Летните олипмийски игри в Мюнхен.

Трети в листата е Недко Ананиев. Той е специалист по превоза, докторант във ВТУ " Тодор Каблешков ".

Симеон Славчев заяви, че главните цели на партията са развиването на туризма, селското стопанство и превоза и инфраструктурата. " Има и други основни браншове, на които би трябвало да се обърне съществено внимание като опазване на здравето, обучение и национална сигурност, само че тези

три бранша ще ни изведат от неприятното икономическо състояние, в което се намираме. Никой не обръща внимание на обстоятелството, че страната ни е на второ място в света по благосъстояние на минерални извори. Такива неповторими дадености не се употребяват дейно ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР.

Той показа и концепцията на партията за въвеждането на социално-пазарното стопанство, по известно и като немски стопански модел, направило страната икономическо знамение в Европа и света. " Това е немксият модел, който дава опция за осъществяване на икономическо развиване, само че и обществена независимост на всеки един обособен човек. И други партии са обръщали внимание на този модел, на това е останало единствено на хартия. Ние обаче няма да оставим нещата до такава степен ", съобщи Симеон Славчев.

" Вървим малко по малко и не прескачаме стъпала. Убеден съм, че българските жители ще видят фалша в политиката и ще изберат партията на новото потомство в българската политика ", съобщи още Симеон Славчев .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР