ПП искат сами да носят отговорност с политически лица, няма

...
ПП искат сами да носят отговорност с политически лица, няма
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДБ съвсем клекнали на ПП

ПП желаят сами да носят отговорност с политически лица, няма да има експертен кабинет. Ние с Демократична България отговаряме на техните претенции. Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор, тяхно право е да ги одобряват. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му и другите партии могат да предложат специалисти.

Политическа партия имат високо самочувствие, не е по силите на една партия да предложи независимо излизане от рецесията, счита Борисов.

Информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ не е вярна. Лъжа е и, че са обсъждани съкращения на шефове на учебни заведения и учители. Преговорите за кабинет не престават, има прогрес. Обсъждаме разнообразни имена, гледаме кои са най-подходящите и избираме най-хубавите. Това сподели акад. Николай Денков от коридорите на Народното събрание.

По думите му се търси неполитическо лице отпред на Министерство на вътрешните работи.

По-добър специалист от Асен Василев, който да направи два бюджета за няколко месеца, няма. Апокалиптичните прогнози няма да се осъществен, бюджетът ще бъде естествен. Предстои подготовка на бюджета за тази и на идната година. Аз и Мария Габриел ще бъдем гаранти, че няма да има нарушение на законите, а отношението към администрацията ще бъде каквото се изисква по закон, безапелационен е той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР