ПП Има такъв народ“ /ИТН/ ще гласува против създаването на

...
ПП Има такъв народ“ /ИТН/ ще гласува против създаването на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Идеята за комисия за депутатските имунитети е унизителна за българите

Политическа партия „ ИТН “ /ИТН/ ще гласоподава срещу основаването на парламентарна комисия за депутатските имунитети, защото тази концепция е унизителна за българските жители. Това съобщи ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов , представен от „ Фокус “. По думите му това е казус в практиката на Народното събрание.

„ В момента следим по какъв начин това, което изприказваха на оня прославен запис за това, че Христо Иванов е намерил европейска врътка по какъв начин имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде защитаван шест месеца, това е аморално. “

Той попита какъв е казусът за тях да отидат в съда и да защитят своята непорочност, в случай че съвестта им е чиста и няма от какво да се тормозят.

„ Те очевидно се усещат отговорни, без да броим, че са страхливци и двамата. Радостин Василев е по-мъж от тях, в честен проект може да е същият, само че в мъжки проект е по-мъж от тях, И двамата вървят, оправдавам се към дамите, само че подобен е изразът – и двамата вървят към девойките. “

Тошко Йорданов напомни, че Кирил Петков е бил очевидецът пред Рашков, въз основа на чиито показания от Гугъл, е бил задържан Бойко Борисов . Сега обстановката била по този начин, че очевидецът пази този , против който свидетелства.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР