ПП и ГЕРБ няма да повдигат темите за международната обстановка

...
ПП и ГЕРБ няма да повдигат темите за международната обстановка
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Ако ПП и ДБ се коалират с ГЕРБ, електоратите им ще ги напуснат:

" Политическа партия и ГЕРБ няма да повдигат тематиките за интернационалната конюнктура и тематиката Русия в предизборната акция. Това обаче е напълно в ресора на демократичната общественост, която ще приказва непрекъснато по какъв начин България таман тръгнала да се откъсва от Русия и в този момент отново се пробват да я върнат. Това е главната опорка, която те се пробваха да разсънят с тези сякаш спонтанни митинги през последния месец ".

Това съобщи пред БНР историкът и анализатор Кристиян Шкварек, ръководител на Младежкия закостенял клуб.

Според него всяка от партиите се запътва към изборите на 2 октомври с пакет от тематики - опорки, които оптимално доста да показа на гласоподавателите.

 

По думите на анализатора Политическа партия и ГЕРБ имат идентична визия за европейското бъдеще на България, за НАТО или за " някаква дясна фискална политика ":

Кристиян Шкварек изрече мнение, че в случай че Политическа партия и Демократична България се коалират с ГЕРБ, електоратите им ще ги изоставен:

" В името на евро-атлантическото бъдеще никой не е податлив да се самоубие. Да направи компромис - да, само че тотално да торпилираш групировката си и мрежата, която си построил - надълбоко ме съмнява ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР