ПП и ДБ отново направиха съвместен брифинг в кулоарите на

...
ПП и ДБ отново направиха съвместен брифинг в кулоарите на
Коментари Харесай

ДБ и ПП призоваха електората си пред парламента, докато те се борили срещу хартиената бюлетина

ПП и Демократична България още веднъж направиха взаимен брифинг в коридорите на Народно събрание.  Кирил Петков съобщи, че през днешния ден било денят, в „ който отваряме вратата за 15 % невалидни бюлетини. Днес е денят, в който отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети дружно да са по-малко от невалидните бюлетини, както по време на изборите през 2015 година. Днес е денят, я който изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи корупционно. Днес е денят, в който изкривяването на демократичния вот  кара цялата система да работи корупционно – от откраднати избори до налози и бюлетини в чували ”. Той прикани: „ Всички, които почитат своя глас, продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим вътре в пленарната зала и разчитаме на вашата поддръжка и отвън залата ”, добави Петков. 

 „ Ако жителите желаят да поддържат тези, които в зала ще се борим, денят е през днешния ден. Всичко се употребява в тази игра, и международното по футбол. Разчитат, че хората ги интересуват мачовете, а не по какъв начин ще гласоподават. Софиянци би трябвало да потвърдят противоположното ”, включи се и Атанас Атанасов от Демократична България.

Христо Иванов сподели, че без спор и разискване, щяло да се вземе решение, каквото били определили  ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

А някогашният вицепремиер Асен Василев настоя, че гласуването на ИК било сложено над Закона за бюджета, над това да наложи налог върху свръхпечалбите на богатите и „ Лукойл ”.

„ Всичко това е по-малко значимо от това да се откраднат гласове ”, да сме се върнели назад и към чувалите - чувалите с кеш от автомагистрали и чували с бюлетини.

Протестът е очакван за довечера в 18:30 ч
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР