ПП готвят Андрей Гюров за шеф на МВР. „Промяната са

...
ПП готвят Андрей Гюров за шеф на МВР. „Промяната са
Коментари Харесай

Дончева: ПП готвят Андрей Гюров за шеф на МВР

Политическа партия готвят Андрей Гюров за началник на Министерство на вътрешните работи. „ Промяната " са харесали поста на вътрешния министър, сподели Татяна Дончева, ръководител на Движение 21, пред Бтв. Разбирам, че разновидността е постът да е за ръководителя на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров. Ходът с преместването на Бойко Рашков в КПКОНПИ по скоро по този начин го разгадавам - желаят да имат един вътрешен министър. „ Казвам ви слух, който знам от меродавен източник, в случай че считам, че не е правилен, да го опровергаят ", сподели Дончева.

„ Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ беше една импровизация от оня ден, която прилегна на „ Продължаваме промяната ", тъй като нали замеряме се с пиар, сподели Дончева. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и ръководещите се занимават с нелепости. „ Да поставят един сериозен човек на такава пробита институция не е съществено ".

Не виждам повече от месец живот на този парламент. Икономистите мълчат, значи нямат концепция накъде да се върви, а обстановката е сериозна, сподели още Дончева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР