ПП ГЕРБ не е готова с предизборната си програма, тя

...
ПП ГЕРБ не е готова с предизборната си програма, тя
Коментари Харесай

Харизанов допусна правителство на малцинството с премиер Борисов |

Политическа партия ГЕРБ не е подготвена с предизборната си стратегия, тя към момента се написа. Това съобщи в изявление за Радио Пловдив политологът Георги Харизанов, който е и член на ГЕРБ.

" Има ясна, отчетлива и увеличаваща се разлика сред ГЕРБ и втората партия съгласно прогнозите на социолозите, и то преди предизборната акция да е почнала. Няма нищо учудващо в тактиката на партията, а тя е да не се вършат неточности ", разяснява още Харизанов.

Според него Българска социалистическа партия водачът Корнелия Нинова е оповестила " война на партията си ", а Пловдив е един от емблематичните градове, в които тя прави всичко допустимо да унищожи социалистическата партия, а не да я трансформира в първа политическа сила 

" Като техен политически съперник мога да кажа, че й притискам палци ", добави Харизанов.

Политологът уточни, че на този стадий ГЕРБ няма проекти да се коалира с никоя партия или групировка след изборите, с цел да сформира кабинет.

" Правителство на малцинството не е нещо ново, то е правено от Борисов преди години, към този момент е правено. Трудно могат да уплашат Борисов с подобен сюжет и в случай че някой си мисли, че постигайки някакви самоцелни къси резултати счита, че е добре след няколко месеца да отидем отново на избори, дано се опита. Не мисля, че ГЕРБ биха имали нещо срещу ", акцентира той.

Според него от Бойко Борисов зависи дали още веднъж ще е министър председател.

" Традицията спечелилият да излъчва министър председател и това да е водачът на партията, е много солидно открита в България. А и хората очевидно чакат това ", сподели Харизанов.

Той акцентира и че ГЕРБ е мощно лидерски партиен план и че доста от гласоподавателите гласоподават за партията " единствено и само поради господин Борисов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР