ПП ГЕРБ категорично се разграничава от действията на група провокатори,

...
ПП ГЕРБ категорично се разграничава от действията на група провокатори,
Коментари Харесай

От ГЕРБ искат МВР да разкрие нападенията на конференцията им, включително над известни журналисти

ПП ГЕРБ изрично се разграничава от дейностите на група провокатори, които провокираха конфликти на Националната конференция на партията, която се организира през днешния ден, 5 август, 2020 година. Това се споделя в публична позиция на партията на Бойко Борисов.
" Членовете и симпатизантите на ГЕРБ от самото начало демонстрираха мирните си планове и не предизвикаха експанзия. За страдание, платени провокатори пробиха защитата на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, по този начин и с протестиращите жители. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и публицисти. Настояваме проверяващите органи да разкрият всички обстоятелства и условия към днешните конфликти и отговорните да понесат отговорност ", написа в позицията.
" Политическа партия ГЕРБ не е наемала спомагателна защита за форума. Охраната беше обезпечена от " София Тех Парк ", прецизират от ГЕРБ.
Един от най-скандалните случаи беше нахлуване против публицистите от " Свободна Европа " Полина Паунова и Генка Шикерова - ПОДРОБНОСТИ ТУК! И още:

" Напрежение пред " Тех Парк ": Има и конфликти сред протестиращи и симпатизанти на ГЕРБ "
" Видео в обществените мрежи на обичай протестиращ, упрекнати са симпатизанти на ГЕРБ "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР