ПП ГЕРБ-Кърджали категорично се противопоставя на злоумишлените опити на политическото

...
ПП ГЕРБ-Кърджали категорично се противопоставя на злоумишлените опити на политическото
Коментари Харесай

ГЕРБ с ответен удар: Старата–нова коалиция между БСП и ДПС иска да "обезглави" българския парламент

Политическа партия ГЕРБ-Кърджали изрично се опълчва на злоумишлените опити на политическото задкулисие, дирижирано от остарялата – нова коалиция сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, да „ обезглави “ българския парламент като в профил неговия законно определен ръководител с изцяло несъстоятелния мотив, че брани престижа на Народното събрание.

Това се споделя в декларация на Политическа партия ГЕРБ-Кърджали във връзка импортираното през днешния ден в деловодството на Народното събрание искане за оставка на Цвета Караянчева.

Публикуваме позицията на Политическа партия ГЕРБ-Кърджали без редакторска интервенция:

"Възразяваме против поисканата от тях оставка на Цвета Караянчева с фиктивния претекст: нарушение на Kонституцията и законите на страната. Зад нея прозират нечисти тяснопартийни ползи, зле прикрити лидерски упоритости, клиентелизъм, реваншизъм и жадност за власт, замаскирана като героична наполеонова поза.

Цвета Караянчева е натурален, не назначен политически водач, който към този момент 13 години се бори с хегемонията на Движение за права и свободи в смесените региони. Това очевидно е непростителен грях за Движение за права и свободи и голяма опасност. Защо другояче партията ще бъде главен мотор на общественото обругаване на един заслужен човек, мощна жена и лидер на битката против монополизирането на Кърджали от Движение за права и свободи.

На правилото „ Два конгреса - една цел “ социалистите и Движение за права и свободи не крият упоритостите си да получат поста на Цвета Караянчева по длъжностен път. Опомнете се, политически брокери! Пътят към властта не минава през гилотината, минава през постоянните избори и доверието на българските жители!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР