ПП дойдоха без програма, тръгват с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,

...
ПП дойдоха без програма, тръгват с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,
Коментари Харесай

Даниел Митов: ПП дойдоха без програма, тръгват с празна папка -

Политическа партия пристигнаха без стратегия, потеглят с празна директория. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се допряха. Логичен завършек на държавно управление, което не знаеше какво прави - нехомогенно, без каквато и да била заварка, а събрано единствено от някакви финансови и корупционни ползи.

Това съобщи някогашният външен министър от ГЕРБ Даниел Митов в коридорите на Народното събрание, откакто стана ясно, че Политическа партия най-вероятно ще върнат първия мандат на президента Румен Радев през днешния ден. 

" Ако вторият мандат пристигна при нас, ние сме декларирали какво ще създадем - връщаме го. Утре от Бургас ще имате вести персонално от водача на ГЕРБ Бойко Борисов ", сподели Митов. 

Депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев е на мнение, че оттук насетне шансът остава в третия мандат. " От Демократична България ясно дадохме поръчка, че сме подготвени да получим третия мандат ", сподели той. 

Според него Демократична България са измежду най-разумните и диалогични сили в това Народно заседание. Мирчев се надява, че ще съумеят да вразумят другите парламентарни сили, с цел да се сформира държавно управление и да не се стига до предварителни избори. 

Ако Демократична България получат третия мандат, ще търсят диалогична фигура за министър председател, сподели още Ивайло Мирчев. 

Зам.-председателят на " Възраждане "  Цончо Ганев съобщи, че това държавно управление и всички кабинети, които би излъчил този парламент, са " безпределно нездравословни за страната и когато и да бъде разхлабен ще е късно ".

Според него " пазърлъците за пазаруването на депутати и спазаряването на постове " не са проработили. Ганев уточни, че позицията на " Възраждане " е ясна от първия ден на 47-ото Народно заседание.

" Този парламент е изцяло привършен морално. Трябва да се разпусне, да отидем на избори ", сподели Цончо Ганев. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР