„ПП-ДБ заявяват, че след изборите пак ще преговарят с ГЕРБ

...
„ПП-ДБ заявяват, че след изборите пак ще преговарят с ГЕРБ
Коментари Харесай

Нинова: БСП остава единствената алтернатива на заявената нова сглобка след изборите

„ ПП-ДБ декларират, че след изборите отново ще договарят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Потресаващо. Ще не престават да борят мафията, като се прегръщат с нея. Ще трансформират България, като връщат Борисов и бетонират статуквото. Ще викат мощно, че желаят самостоятелни регулатори, като безшумно си ги разделят на партийни квоти. Ще разпарчетосват страната: ти на мене КЗП, аз на тебе КФН. Ще имаме остарялата нова сглобка. Ще имаме същата мъка. Тогава за какво отиваме на избори? Вие и в този момент си я имате. Защо се гаврите с народа? “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Своге на общинската партийна конференция.

„ Поне излиза наяве и на най-заблудените по какъв начин бяха излъгани очакванията им за смяна. Както и че Българска социалистическа партия беше и остава единствената опция на модела „ ГЕРБ “ и сглобките му - единствената партия, която в никакъв случай не се съюзи с Борисов и не падна в клопката му. Всички, които бяха там, завършиха: АБВ, „ Атака “, „ Воля “, РЗС, „ Патриоти “ и други. Ей, момчета, не ви пристигна акълът “, обърна се Нинова към ПП-ДБ: „ Така и не разбрахте, че най-големият проблем на страната е моделът на ръководство, натрапен от Борисов в последните 15 години. Лошото е, че от това страда народът. “

„ Ние, „ Българска социалистическа партия за България “, имаме най-силното право – моралното, да заявим на хората - не се продадохме и не ви предадохме “, заключи Нинова.

В срещата взе присъединяване и националният представител от София област Иван Ченчев. Социалистите разискаха платформата на партията за европейските избори и излъчиха номинации за евродепутати.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР