ПП-ДБ все повече прилича на сектантска партия, отхвърлят идеята за

...
ПП-ДБ все повече прилича на сектантска партия, отхвърлят идеята за
Коментари Харесай

Бранимир Ботев: ПП/ДБ все повече прилича на сектантска партия. Простреляха се ритуално в колената

ПП-ДБ от ден на ден наподобява на сектантска партия, отхвърлят концепцията за диалог преди да им е препоръчан. Простреляха се ритуално в колената, тъй като нищо не постановяваше, преди да получат предложение за диалози, да копаят нови разграничителни линии. Това е за слаб 2 с минус. Така излиза, че не искаш единствено тъй като на някой не му харесва ГЕРБ и името на водача им. Незряло. Ако продължат да не се аргументират, ще станат елементарна сектантска партия. Това декларира в изявление за „ 24 часа “ Бранимир Ботев, който е социолог и оглавява Европейския институт за разбори и тактики.

Когато единствено сочиш с пръст, че не искаш някого, това е неуместно, детинско и детско. Забележете, този, който сега успее да сформира държавно управление, ще има един извънредно мощен инструмент за локалните избори, а те ще са основни, означи той.

По думите му огромният губещ от вота на 2 април са Политическа партия, а Демократична България имат напредък в броя депутати. Кампанията на „ Промяната “ е била проява на ослепителен егоизъм и инфантилизъм съгласно Ботев.

„ Крайно непродуктивно е да базираш акцията си главно на вълната анти-Борисов, анти-ГЕРБ. Тази вълна отмина… За разлика от тях Борисов направи нещо, което е доста дейно, обиколи цялата страна, срещна се с десетки хиляди хора, говореше на понятен език, обсъждаше невралгични въпроси – повишаване, цени, тока, какъв брой пари заплащат в супермаркета, всичко обвързвано с грижата за фамилията. ГЕРБ организираха една от най-евтините акции. Докато тази на Политическа партия бе извънредно скъпа, персонално аз в целия си живот не съм виждал такава у нас, като че ли 9 от всеки 10 билборда бяха техни. Когато човек от заран до вечер чува, вижда едно и също, това отегчава, омръзва, тъй като няма никаква връзка с всекидневието му. Не знам кой е създателят на ПР-стратегията на Политическа партия, само че той има огромна заслуга за загубата, тъй като липсваше позитивизмът “, счита социологът.

„ В политически проект едни нови избори най-тежко ще се отразят на ПП-ДБ, които ще се разпаднат като коалиция до 6 месеца “, предвижда той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР