ПП-ДБ все още мълчат по въпроса дали ще продължат преговорите

...
ПП-ДБ все още мълчат по въпроса дали ще продължат преговорите
Коментари Харесай

ПП-ДБ отказаха коментар дали преговорите с ГЕРБ продължават

ПП-ДБ към момента мълчат по въпроса дали ще продължат договарянията с ГЕРБ и дали ще поднесат извинения към Мария Габриел и партията, както настоя по-рано Бойко Борисов.

В Народното събрание ПР-ът на " Продължаваме промяната " Найо Тицин разгласи, че на този стадий изказвания няма да има .



Тази заран водачът на партията Бойко Борисов и излъченият претендент за министър-председател Мария Габриел оповестиха на брифинг, че са подготвени да продължат диалозите за кабинет с ПП-ДБ, само че единствено в случай че получат опрощение от коалцията . Те също по този начин увериха, че са склонни на промяна в службите за сигурност .

Във вторник Мария Габриел върна досието за сформиране на кабинет на президента с цялостен състав от министри , само че по-късно съпредседателите на ПП-ДБ обявиха, че съставът на кабинет и препоръчаното съглашение към него не е в съгласие с тях. Обвиниха Мария Габриел, че е " красивото лице на мафията " и, че се е направила " политическа машинация ", защото в оповестения състав на държавно управление е имало хора, които не са знаели, че са в него.

Все отново тази заран министър председателят в оставка и препоръчан за вицепремиер по ръководство на европейските средства в кабинета " Габриел " Николай Денков съобщи, че договарянията би трябвало да продължат , за същото прикани и съпредседателя на Демократична България ген. Атанас Атанасов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР