ПП-ДБ вижда вътрешни борби в служебния кабинет между ГЕРБ и

...
ПП-ДБ вижда вътрешни борби в служебния кабинет между ГЕРБ и
Коментари Харесай

ПП-ДБ вижда вътрешни борби в служебния кабинет между ГЕРБ и ГЕРБ

ПП-ДБ вижда вътрешни битки в служебния кабинет сред ГЕРБ и ГЕРБ. Това стана ясно от коментара на Даниел Лорер пред медиите в Партийния дом.

" Служебният министър председател е някогашен човек на ГЕРБ,  а ръководителят на ГЕРБ му предложи заместник-председател на ГЕРБ за външен министър, той го предложи на президента, а президентът не е склонен ", разяснява обстановката Лорер.

Служебният кабинет не се избира от Народното събрание, акцентира той. Това не значи, че служебният кабинет би трябвало да бъде напълно политически безконтролен, сподели депутатът. Редно било служебният министър председател да сформира своя кабинет с известна неполитическа поддръжка. Нас от Политическа партия никой за нищо в този длъжностен кабинет не ни е питал, съобщи Лорер. Хора от Политическа партия там няма , добави националният представител. За да има сериозна работа за хората, политиците трябвало да си приказват не през конференции, а в Народното събрание. 

Българската прокуратура за жалост продължава да работи като предизборна платформа, разяснява той по Целта била да се откажат хората да гласоподават.

Бившият районен министър Андрей Цеков отхвърли наследничката му на поста да е обвързвана с Политическа партия. Бойко Борисов употребява дезинформацията като политическо оръжие, безапелационен бе той. Виолета Коритарова е дълготраен кадър на ГЕРБ, отсече Цеков. Самият той я е отстранил като началник на Кадастъра.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР