ПП - ДБ ще понесат тежка електорална щета в страната,

...
ПП - ДБ ще понесат тежка електорална щета в страната,
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: ПП-ДБ вече са в състоянието на ГЕРБ от преди година, никой не ги иска за партньор

Политическа партия - Демократична България ще понесат тежка електорална вреда в страната, единственото, което могат да вземат на локалните избори е София.

Това мнение изрече пред БНР анализаторът Кристиян Шкварек.

 

" Преди една година ГЕРБ беше в доста тежко състояние - говореше се, че ще изгубят освен София, само че и Пловдив и Варна. Картинката след една година е, че към този момент не приказваме на никое място за победа на Политическа партия - Демократична България, отвън София. Според мен успеха им в столицата ще е пирова победа ", сподели Шкварек.

И заключи: " ПП-ДБ към този момент са в положението на ГЕРБ от преди година, никой не ги желае за сътрудник. "


" Само ПП-ДБ отнася хейта към това държавно управление. От една година насам те се сринаха в цялата страна. Вече никой не ги брои за сътрудник. Преди година те вероятно можеха да вършат сглобка с други две-три партии против ГЕРБ. В момента те са в положението на ГЕРБ от преди една година ", продължи анализаторът.

 

Според Кристиян Шкварек България не би трябвало да затваря енергийните си мощности, а да се индустриализира.

Той показа своя догадка, която дефинира като екзотична:

" Мисля, че въпросът е набожен. В Европа се случи един исторически развой по дехристиянизация.... В този вакуум доста бързо нахлуха няколко езически култа. Култ към зеленото, фетиш към сексуалността и фетиш към историческата несправедливост и мултикултурализма.... Тези три култа образуват новата вяра на Запада. Следователно не можем да търсим рационалност в тези неща ".

В предаването " 12+3 " анализаторът разяснява още:

" Политическият живот у нас има две равнища - диалогът в елита и диалогът измежду народа. Често пъти елитът си приказва за едни неща и се интересува от едни неща, а народът си приказва и се интересува от други неща. Над България е натегнала една колосална демографска рецесия - изчезват огромни елементи от тази страна. Хората ги интересува преди всичко да не им изчезне градът. Първото нещо, за което би трябвало да се приказва на хората, в случай че изобщо политиците желаят да имат връзка с народа, е това нещо - демографската рецесия, по какъв начин да не ви затворим последните предприятия в града и да би трябвало да се преместите и вие в София. Този диалог върви на две равнища ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР