ПП - ДБ са в огледалната на нашата позиция. Затова

...
ПП - ДБ са в огледалната на нашата позиция. Затова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Законите на Крум Зарков ще бъдат приети, още се надявам на разум за правителство

„ Политическа партия - Демократична България са в огледалната на нашата позиция. Затова в случай че не стане в първия мандат, няма да стане и във втория. Не се меся в работата на Мария Габриел. Тя би трябвало да продължи да търси сечението, по което може да се направи държавно управление “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулорите на Народното събрание.

Той изрази вяра за разсъдък у политическата класа.

Борисов напомни, че от доста години, доста политици желаят оставката на Иван Гешев, само че досега не се е разразявал скандал като този, на който сме очевидци.

„ При този скандал това ни прави по-убедени, че политическата класа би трябвало да се меси единствено посредством Конституцията и законите. Законите на Крум Зарков ще бъдат признати от нашата партия. Те дават опция да се търси надзор. Ако това е предизивкало реакция, това не е наша работа. Поел съм ангажимент пред гласоподавателите и западните сътрудници тези закони да бъдат признати “, повтори той.

„ Този, който е писал тези закони носи отговорност, сред първо и второ четене могат да се създадат промени, само че това законодателство би трябвало да бъде признато “, добави Борисов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР