ПП-ДБ с екстравагантно предложение за двумесечна ротация на председателите ИТН

...
ПП-ДБ с екстравагантно предложение за двумесечна ротация на председателите ИТН
Коментари Харесай

Първи опит за избор на председател на Парламента - очаквано неуспешен

ПП-ДБ с екстравагантно предложение за двумесечна ротация на ръководителите
Има Такъв Народ поддържаха претендента на ГЕРБ Росен Желязков

Без ръководител остана Народното събрание при първия опит. Номинирани бяха Росен Желязков от ГЕРБ-СДС и Петър Петров от " Възраждане ", само че те не събраха задоволителна поддръжка. 

Желязков бе показан от шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, която разказа биографията му на правист. Той обаче събра едвам 79 гласа в своя поддръжка - от сътрудниците си от групата, както и от 11-те депутати на " ИТН ". ПП-ДБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия се " въздържаха ", дружно с 28 от хората на Костадин Костадинов.

" Доказан експерт и най-важното - потвърден законодател в две следващи национални събрания ", показа Петров колежката му Искра Михайлова. Според нея това е " късмет за първите две политически организации да имат балансьор ". Той обаче събра едвам 37 гласа в своя поддръжка - всичките от сътрудниците му от " Възраждане ". " Против " бяха от ПП-ДБ и Движение за права и свободи, а Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия се въздържаха. Само двама от ГЕРБ дадоха гласа си и той бе негативен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР