ПП/ДБ решиха от трибуната на парламента да кажат това, което

...
ПП/ДБ решиха от трибуната на парламента да кажат това, което
Коментари Харесай

Между точката на кипене и замръзване, ПП/ДБ зоват за редовна власт и чиста и свята република

ПП/ДБ взеха решение от трибуната на Народното събрание да кажат това, което през вчерашния ден Румен Радев по време на връчването на втория мандат не им разрешил. Вчера президентът им лишил опцията да се изкажат, стана ясно от декларация на Даниел Лорер .

Докато връзките ни са сред , България стартира да губи опция да бъде свободна страна, посочи националният представител. Най-висшата роля на президентството е да ни сплотява, не да ни разединява, счита той. Вие, господин президент, не се справяте с тази роля, обърна се Даниел Лорер задочно към Румен Радев. Вие ни разединявате, вместо да ни обединявате, добави депутатът и се обърна с схващане към гласоподавателите на групировката, за които било мъчно да преглътнат съюз с ГЕРБ.
 Уставно Румен Радев връчи на Денков втори мандат
Уставно Румен Радев връчи на Денков втори мандат

Без диалог, защото вторият мандат бил към този момент дисредитиран

Той се обърна и към гласоподавателите на ГЕРБ, на които им било мъчно да си показват работа с Политическа партия . България през днешния ден и на следващия ден е по-важна от това, счита Лорер. Правителство на България би трябвало да има и това би трябвало да е държавно управление на всички, изясни той и настоя депутатите да покажат по какъв начин би трябвало да работи чиста, свята, парламентарна република .

Първата стъпка била постоянно държавно управление. Изборът е явен , съгласно Лорер., по думите му. Той се разгласи за връщане на нормалността. Решението е във вашите ръце и в силата на вашия дух, акцентира Даниел Лорер.
 Денков не споделя дали и какви взаимни отстъпки ще направи поради ГЕРБ
Денков не споделя дали и какви взаимни отстъпки ще направи поради ГЕРБ

Той уточни че ще води диалози и с другите парламентарни обединения,
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР