ПП-ДБ разпространяват един слух - че няма значение какъв ще

...
ПП-ДБ разпространяват един слух - че няма значение какъв ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Кюстендил: ПП-ДБ разпространяват слух, че отвън щели да ни натиснат да ги подкрепим. Ние не се поддаваме на натиск. С добро могат да ни убедят, но с натиск - никога!

" ПП-ДБ популяризират един слух - че няма значение какъв ще е резултатът от изборите. Затова те не вършат акция. А ние всяка вечер имаме по един подобен салон - даже извън има хора, благодаря им. Какво да кажем против този слух - ние не се поддаваме на напън. С положително могат да ни убедят, само че с напън - в никакъв случай! ". Това съобщи водачът на ГЕРБ пред следващата претъпкана зала със симпатизанти, членове и гласоподаватели, този път в Кюстендил.
 
Няма късмет да подкрепим държавно управление на тези, които за 2 година сътвориха всичко това. В някаква форма на огромна, необятна експертна коалиция, всички сме склонни за диалог ". 
 
Няма късмет да подкрепим държавно управление на тези, които за 2 година сътвориха всичко това. В някаква форма на огромна, необятна експертна коалиция, всички сме склонни за диалог, добави той.
 
" Като идвах насам Политическа партия и Демократична България си представяха програмата. Томислав Дончев съм го оставил дежурен да слуша с какво ще ни изненадат. Айде, 4 автомагистрали, 5 моста, самолети за Скопие над вас летят. Това го чухме. Питах какво приказват, с цел да реагираме. Той вика - но бала. Щели да дават 50 милиарда за Севера и Юга. Дали по 50 или 50? Оставихме им милиард за " Хемус ", а те го похарчиха...Те, в случай че дойдат пред толкоз народ, ще стане да ги пита някой: Защо 2 година управлявахте и не направихте правосъдна промяна, ГЕРБ ги нямаше ". Какво ще му отговорят? Нищо. Ала бала ", съобщи някогашният министър председател.
 
" Ако се откри някой самоуверен публицист да ги попита за горивата, за инфлацията. Те няма по какъв начин да отговорят, по тази причина не вършат акция пред хората ", заключи водачът на ГЕРБ.
 
" Още 1-2 дни ще мълча за това, което знам. Да, податлив съм на диалози, само че това което предизвикаха на бюджета..., същински се надявам от Министерство на финансите да извадят действителното положение на бюджета. До октомври би трябвало да изтеглим още 10 милиарда лв. дълг, с цел да вържем двата края. Дефицитът отива на близо 7%. Вие си мислите, че ние идваме и всичко е ок. Не, кошмарът занапред стартира ", съобщи той.
 
 Пълната зала в Кюстендил Пълната зала в Кюстендил Източник: Скрийншот/Facebook
" Само да има шанс българският народ да поддържа още едно тяхно държавно управление – ще види какво го чака ", предизвести Бойко Борисов. 
 
Лидерът на ГЕРБ се възмути, че Политическа партия и Демократична България приказват за цели от студиата и добави, че вършат това, " тъй като срещата с хората крие риск ". 
 
Бившият министър-председател направи съпоставяне с държавните управления на ГЕРБ: " Имахме повече в сравнение с харчехме и тогава започнахме да вършим пътища, игрища, манастири. Сега при най-малко -7 % недостиг идващият би трябвало да реше, в случай че не желае да бутне валутния ръб. Еврозоната няма да стане, Шенген – също. Те нямат храброст да кажат това, което ви предизвикаха, те би трябвало отново да излъжат. Обедняваме още повече, къде е битката с корупцията по високите етажи ", попита водачът на ГЕРБ.
 
Борисов напомни наследствата на Станишев и Орешарски. " За 1 година се справихме и излязохме на остатък. Сега има 15 милиарда дупка – имате ли самообладание, това трябват 2 години да се поправи ", категорчен беше Борисов и добави, че в най-голямата рецесия през 2009 година не е дал банките в страната да мръднат. 
 
" После пристигна миграционната рецесия. Направих по този начин, че миграцията да е нула. Ковид рецесията - заведение по заведение, болница по болница, най-добре ние преминахме през коронавирус рецесията. Първи затваряхме, първи пускахме...Няма да се подвеждате. След 2 април би трябвало непременно да се направи държавно управление. По това ще разберем кой е общественик и кой си обича страната ", изясни той.
 
Бившият министър председател напомни, че до момента в който България е председателствала Европейски Съюз, е получила с 2 милиарда повече и е била единствената страна, която не е била ощетена от излизането на Англия от съюза. На излизане от конгрес в Брюксел обаче чул, че Словения получава още средства и се върнал - изискал 200 млн. за пътя Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин.
 
Множеството бе изпълнило салона на театъра в регионалния център. Водач на листата в региона е някогашният вътрешен министър Христо Терзийски. Той зае мястото до него в президиума.
 
 Говори кметът Петър Паунов Говори кметът Петър Паунов Източник: Скрийншот/Facebook
Срещата откри кметът на Кюстендил Петър Паунов. " Държавник №1 е тук през днешния ден. Благодаря ви, господин Борисов, че сте тук ", обърна се кметът към водача на ГЕРБ.
 
След него думата взе лидерът на листата Христо Терзийски, който предложения на сцената кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС.
 
 Водачът на листата Христо Терзийски Водачът на листата Христо Терзийски Източник: Скрийншот/Facebook

" Нищо не се случва от самосебе си, след ГЕРБ пристигна време на рецесия. Видяхме, че ръководството на страната като стартъп хората го изпитаха на гърба си - като влизат в магазина и като заплащат сметките си. Новините стартират с трафик на мигранти или грабежи. Нямаше такива проблеми по време на ГЕРБ. По тези канали, по които необезпокоявано минават мигранти, могат да минават оръжия и терористи. Рашков и акциите му оставиха срамно леке в Министерство на вътрешните работи, демотивираха хората в системата. Години ще са нужни да се върнем в годините на успеваемостта в системата. Безопасността беше моя цел, Борисов искаше всяка сряда отчет. Днешните чоплят по пътищата на ГЕРБ, а те не са построили нищо. По-важно беше да арестуват Борисов, вместо да се грижат за сигурността на хората ", акцентира Терзийски.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР