ПП/ДБ приема като позитивен знак номинацията на Мария Габриел за

...
ПП/ДБ приема като позитивен знак номинацията на Мария Габриел за
Коментари Харесай

Божанков: ПП/ДБ няма да са декор на кабинет ГЕРБ-ДПС-БСП

ПП/ДБ приема като положителен знак номинацията на Мария Габриел за министър председател. Тя имала същите цели като вторите в Народно събрание. Тази позиция изрази пред Нова телевизия Явор Божанков от " Продължаваме промяната ".

Има риск зад европейското лице на Мария Габриел да се разиграе остарелият български сюжет , заподозря той и посочи, че като нищо Бойко Борисов ще направи ръководство с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Вратата на ПП/ДБ остава отворена и зависи дали Борисов ще мине през нея, съгласно депутата. Важно е кой ще крепи това държавно управление, изтъкна той.

ПП/ДБ няма да са фон на ръководство на Борисов и Движение за права и свободи, по думите му. Не зная какво ГЕРБ желаят, счита Божанков. По-голямото зло са нови избори и кабинет на ГЕРБ-ДПС-БСП. Ние сме спокойни в ролята на съпротива, посочи той. Решение депутатът вижда в едно служебно държавно управление на Народното събрание.

Оставката на Иван Гешев я желали хиляди хора и Висшият правосъден съвет не се задействал, само че когато ГЕРБ и Движение за права и свободи са я поискали, ВСС - също. Очевидно хората, които сложиха Гешев са почнали интервенция по неговото премахване, посочи още Явор Божанков. ПП/ДБ не се борят за промяна на Гешев със идващия Гешев, а желаят дълбока промяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР