ПП-ДБ предлагат КЕШ“ за потулване на катастрофата с НСО! Afera.bg

...
ПП-ДБ предлагат КЕШ“ за потулване на катастрофата с НСО! Afera.bg
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО!: ПП-ДБ предлагат „КЕШ“ за потулване на катастрофата с кола на НСО!

ПП-ДБ оферират „ КЕШ “ за потулване на злополуката с НСО! Afera.bg разгласява нови скандално шокиращи обстоятелства и условия с присъединяване на представители на ПП/ДБ, свързани със злокобната злополука в региона на Аксаково, област Варна, при която почина мъж, а брачната половинка му бе тежко ранена.

SafeNews напомня, че при злополука на 16 май почина мъж, а брачната половинка му е в тежко положение.

При злополуката умира 60-годишният Христо, прочут като Ицо Бозавия, а брачната половинка му Красимира Иванова в извънредно тежко положение е откарана в болница. По-рано специалисти пресметнаха, че колата на водача на Политическа партия се е движила с минимум 130 км/ч. Установяването дали има спирачен път обаче може и да бъде възпрепядствано, защото на мястото бе положен нов асфалт. Оказа се, че никой не бил предизвестил компанията, че не би трябвало. Какво обаче са поправяли, не е ясно, защото там дупки не е имало. В четвъртък джипът „ Фолксваген “ на НСО се движи към Варна. Целта му е хотел „ Черно море “ в центъра на града. Там „ Продължаваме промяната “ трябвало да проведат предизборно събитие. А участници в него били Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Даниел Лорер.

Три дни по-късно дребен сектор от пътя, тъкмо където е станала злополуката, незабавно и небрежно бе асфалтиран, с което на процедура бе изработен опит да се осуети цялостното следствие по случая.

Служебният министър председател Димитър Главчев реагира неотложно и подреди незабавна инспекция, след която шефът на Областното „ Пътно ръководство “ – Варна Явор Пасев бе уволнен.

ЕКСКЛУЗИВНО!: ПП-ДБ оферират „ КЕШ “ за потулване на злополуката с кола на НСО! 04.06.24 09:43 Васил Терзиев разкри мистерията със стотиците изчезнали карти за паркиране 04.06.24 09:32 Рекордни доходи и нов дълг: Правителството събира 13 милиарда за два месеца, взема заеми за 700 милиона 04.06.24 08:58 България губи благоприятни условия, сподели пред SafeNews Слави Василев 04.06.24 08:55 WP: Путин може да отговори на Макрон с удар по френските инструктори в Украйна 04.06.24 08:28

АФЕРА разкри, че прокуратурата, която води следствието за злополуката разполага със скандални сведения и показания по какъв начин

ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СЛЕД ПТП ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПП/ДБ СА ПРЕДПРИЕЛИ ШОКИРАЩИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ПОТУЛВАНЕ НА КАТАСТРОФАТА С УЧАСТИЕТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ, КАТО ВКЛЮЧИТЕЛНО СА ПРЕДЛАГАЛИ „ ПАРИЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ “ НА ДЪЩЕРЯТА НА ЗАГИНАЛИЯ. С ДРУГИ ДУМИ – „ КЕШ “,

КАКТО ОБИЧАТ ДА съдебна експертиза ИЗРАЗЯВАТ ОТ ПП/ДБ, което лъсна от оповестените скандални записи.

В прокуратурата са постъпили показания на Е.М.Н. /АФЕРА разполага с цялостните имена на лицето, само че съзнателно изписва единствено буквите му/, които обширно разказват дейностите на високопоставени лица от ПП/ДБ, които са подхванали скандални дейности да „ оправят работата “, в това число и с препоръчани пари.

Според сведенията, с които разполага прокуратурата, незабавно след злополуката – на идващия ден – 17 май 2024 година на Е.М.Н. се обажда шефът на „ Екология “ в Община – Варна Васил Дончев.

Загиналият в злополуката мъж Христо е бил чиновник на компанията „ Титан “, която обслужва събирането на боклука на Варна, където е работел като професионален водач.

А лицето Е.М.Н. е представител на компанията във Варна.

На идващия ден след злополуката в която умира Христо и по времето в което всички медии в България отразяват и разясняват случая, шефът на „ Екология “ в Община – Варна Васил Дончев, кадър на кмета на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев, се обажда на Е.М.Н.

Общинският началник Васил Дончев пита Е.М.Н. дали починалият е работил във компанията за събиране на боклука и откакто получава удостоверение от Е.М.Н., поисква от него да провежда среща с околните на починалия и тежко ранената му брачна половинка, като декларира, че ще им дадат и пари.

Е.М.Н. се свързва след диалога с дъщерята на починалия Христо – Таня Тодорова като предава чутото от общинския началник, представител на ПП/ДБ.

Дъщерята Таня Тодорова обаче изрично и безапелационно отхвърля каквито и да е срещи и сделки с тях.

На идващия ден – 18 май 2024 година Е.М.Н. към този момент е извикан на по-високо равнище и отива на среща с варненския кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев.

Там Е.М.Н. споделя на ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев, че дъщерята на починалия при злополуката с джипа на НСО, в който се вози Кирил Петков, изрично отхвърля за каквито и да е срещи и предлагани „ парични компенсации “.

И въпросният ПП/ДБ общински началник Васил Дончев, както и въпросният ПП/ДБ варненски кмет Благомир Коцев на процедура нямат никакво отношение към станалата злополука, с изключение на едно – че са фрагменти на ПП/ДБ

и явно са спешени от върха на партията си да избавят и да минимализират вредите във всевъзможен проект за партийния си водач Кирил Петков, който лети в джипа на НСО, взел живота на Христо.

Едва ли ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев и подчинения му общински началник Васил Дончев са работили по своя самодейност посредством Е.М.Н. да оферират пари и потушат случая. Спешните им скандални дейности е повече от разумно да са провокирани по повеля от шефовете им в ПП/ДБ, разбирай Кирил Петков и компания.

Ден по-късно след тези совалки с предлаган „ кеш “ по същата скица с трескава експедитивност е асфалтиран сектора от пътя тъкмо където е станала злополуката, с цел да бъде осуетено в целокупност следствието.

Уволненият към този момент началник на „ Пътно ръководство “ Явор Пасев е назначен на този пост с персоналната защита на ПП/ДБ Благомир Коцев и Кирил Петков.

Има и други скандални неясноти и обстоятелства към злополуката:

Командировъчните им и горивото на автомобила са за сметка на държавния бюджет. Наскоро съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ разгласи, че като министър председател е желал промяна на телохранителите си, тъй като негов непосредствен го предизвестил, че го наблюдават къде върви. Тогава се сблъскал с шефа на НСО Емил Тонев и схванал, че не може да го в профил от поста.

Оказа се също и че с не по-малко от 130 км/ч се е движила колата на НСО при злополуката. Това пресмятат специалисти, като взимат поради характерностите на автомобила. Той е бил с тегло 3 тона, а колата на жертвата тежала едвам 1400 кг.

 

Източник – Afera.bg

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР