ПП-ДБ, по конкретно ПП имат голям проблем. И той е

...
ПП-ДБ, по конкретно ПП имат голям проблем. И той е
Коментари Харесай

Любен Дилов-син за ПП: Не може смисълът на живота ти да е да махнеш ГЕРБ

ПП-ДБ, по съответно Политическа партия имат огромен проблем. И той е в това, че те се появиха за живот, и целият им екзистенц политически е учреден върху противостояние на ГЕРБ. Това сподели Любен Дилов-син, народен представител от ГЕРБ-СДС.
„ Те отвън това нямат друга философия и тези, и това за тях е доста мъчно, аз ги разбирам. Не може смисълът на живота ти да е да махнеш ГЕРБ, да ги изчегърташ, да ги арестуваш и по-късно някак си би трябвало да се ръководи България, но без тях няма да стане, тъй като без тях няма да имаме задоволително гласове “, добави Дилов – „ Това се назовава драматургична творба в театъра. “
Той отхвърли да разяснява обясненията на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков за " разглобката " на ръководството. А обвиняванията на Петков към Бойко Борисов за напън Дилов разяснява:
" Нашият колосален напън върху тях беше от 20 министри единствено един на ГЕРБ-СДС. Доброто, което ще произлезе с избори, е, че българите ще имат опция да се произнесат върху това, което се случи след миналите 9 месеца. За мен беше добър опит. Сглобката е комплицирано инженерно решение за българския политически хайлайф. И някои не го устояха, изрично това са ППДБ. Вижте хронограмата на договарянията и няма нищо общо с изказванието им за правосъдна промяна. Трябваше да се реализира нещо, контрактувано преди година. Изведнъж се появиха 100 нови искания и условия. "
„ Какво пречеше при всички тези условия, които се излагат - правосъдна промяна и мантри, този диалог да продължи, откакто се извърши ротацията, която беше контрактувана преди 9 месеца? Какво пречеше? Имаше едно предложение от 15 март да се разменят единствено Денков и Габриел. Безсмислено е да приказваме, кой е отговорен, то е явно “, разяснява Любен Дилов-син.
И предложи: Проверете от по кое време ПП-ДБ са си блокирали места за външна реклама, обвързвана с идните избори. Не ми се взе участие в диалози за политическата пяна на дните. Колегите ни имат огромен проблем и се нуждаят от почтен диалог - ние в действителност за какво сме в тая политика? Да създадем гратис образованието и ред други неща. Ясно е, задават се избори! „ Демокрацията е нещо симпатично, скъпо, комплицирано и всички в идващия български парламент ще беседваме с тях, то по този начин се прави, не можем да измислим гениално решение, гениалните решения са рискови - или тоталитаризъм, или безспорна власт. Сега това е обстановката и се надявам на вековната мъдрост на българите “, показа Дилов-син.
Истината е, че нашите сътрудници не бяха на висотата на комплицираното инженерно решение. Бяхме се договорили за 15 март нищо да не се трансформира и единствено да се разменят Денков и Габриел. Какво общо има съглашението с държавното управление – ротацията, контрактувана още преди 9 месеца. Нашите сътрудници не си съблюдаваха ангажимента. За да отсъдят българите, би трябвало да схванат вярно какво се случи, приключи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР