ПП-ДБ първо опитаха да се самоубият в неделя вечерта с

...
ПП-ДБ първо опитаха да се самоубият в неделя вечерта с
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ГЕРБ извърши политическо убийство на ПП-ДБ

„ ПП-ДБ първо пробваха да се самоубият в неделя вечерта с коленопреклонното си държание към Борисов, след което в идващите 48 часа ГЕРБ извърши тяхното политическо ликвидиране, защото тази групировка беше занулена “.

Това съобщи водачът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред публицисти, незабавно след връщането на първия мандат на президента.

Той за следващ път направи прогноза, че на идващите избори ПП-ДБ ще потънат под 10 % , което ще провокира вътрешна преференциална борба сред представителите на Политическа партия и тези на Демократична България, и те на процедура ще се самоизбият .

„ Не имам вяра, че тази групировка ще просъществува идващите 6 месеца, както и нямам доверие, че това държавно управление да е задълго “.

Неговата прогноза е, че това държавно управление, в случай че въобще бъде гласувано , ще издържи до есента. Той се аргументира с това, че съставът на Министерски съвет е доста слаб , като извънредно слаб дефинира и премиера.

Според него Бойко Борисов разполага с цялостната власт, като официално я споделя с ПП-ДБ. В момента, в който овладее правосъдната власт, ще има обвинявания против министрите на ПП-ДБ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР