ПП-ДБ не иска избори, но няма да се съгласи да

...
ПП-ДБ не иска избори, но няма да се съгласи да
Коментари Харесай

ПП-ДБ няма да допуснат отклоняване от заявените приоритети

ПП-ДБ не желае избори, само че няма да се съгласи да бъде заслон, с цел да може някой да се отклони от контрактуваните цели в страната. Това съобщи министър председателят Николай Денков, представен от Българска национална телевизия.

Той уточни, че основен приоритет остава битката с корупцията, която минава през разпоредбите за избор на регулаторите . За него е значимо най-после да има позитивен резултат. По думите му това значи ПП-ДБ и ГЕРБ да продължат уговорките, които са поели към българските жители

Това минава през битката с корупцията и през назначение на почтени, морални и честни хора в регулаторите, от които зависи по какъв начин ще се развива бизнесът и по какъв начин ще живеем тук. Докато не се разберем за това, въпросът за това кой ще е министър, дори и кой ще е министър председател, е вторичен, акцентира Денков.

Министър-председателят означи, че не е видял , препоръчано от ГЕРБ. Ако се окаже, че се опитваме още веднъж да бутаме настрана битката с корупцията, няма по какъв начин да продължим напред все едно че всичко е наред , акцентира той.

Денков разясни, че ще подаде оставка на 6 март според съглашението за ротацията, само че държавното управление на процедура ще продължи да работи до решението на Народното събрание за подадената оставка.
 Кирил Петков гледа Борисов моноспектакъл за нови избори
Кирил Петков гледа Борисов моноспектакъл за нови избори

С размотаване ГЕРБ се опитвали да пресират
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР