ПП-ДБ може и да представи предварително състав на проектокабинет, както

...
ПП-ДБ може и да представи предварително състав на проектокабинет, както
Коментари Харесай

ПП-ДБ все пак ще предложи на Борисов състав на свой проектокабинет

ПП-ДБ може и да показа авансово състав на проектокабинет, както през вчерашния ден изиска водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Вчера той разгласи, че чака от обединението " Продължаваме Промяната-Демократична България " да предложат състав на кабинет преди връчването на първия мандат.
 
" Нека първо да минем през разискване в обединението. Има и плюсове, и минуси в двата разновидността, тъй че има настройка, че може и да предложим, както бе разисквано през вчерашния ден, само че няма никаква подготвеност да се разискват имена ", сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание Николай Денков (ПП-ДБ).
 
Той отхвърли да разяснява имена, само че заяви, че на следващия ден следва разискване във вътрешните органи на обединението. От думите му стана ясно още, че ще бъдат инициирани срещи за изработването на управническа стратегия.
 
На тях ще бъдат поканени всички парламентарни групи, започвайки от ГЕРБ-СДС като най-голяма такава. На срещите ще се разисква и конструкция и състав на Министерски съвет.
 
По време на лидерската среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ през вчерашния ден стана ясно, че е допустимо двете обединения да реализират единодушие за общо създаване на управническа стратегия.
 
Бойко Борисов изиска още авансово да му бъде показан съставът на проектокабинета на ПП-ДБ за втория мандат. От ПП-ДБ са безапелационни, че кабинет с първия мандат няма да поддържат.
 
Те обаче чакат поддръжка от ПГ на ГЕРБ-СДС за втория. Това е и повода, заради която водачът на ГЕРБ изиска авансово състав на проектоправителство.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР