“ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин,

...
“ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин, а сега чакат Путин да ги подкрепи

“ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин, а в този момент чакат Путин да ги поддържа.Имаме друго виждане за метода на ръководство. ” Това сподели в ефира на bTV общинският консултант от локална коалиция “БСП за България ” Ваня Григорова.

“Разговорът с “Продължаваме смяната – Демократична България ”  беше главно за целите на нашата група и на тяхната група. Аз чух, че и те, като нас, желаят да се върнат комуналните услуги в общински ръце. При бедственото състояние със снега макар рецензиите няма нито една наложена глоба и забележка към общинската компания “Софекострой ”. Очевидно общинското сдружението е това, което се справили с работата, а частните не са справили, ” съобщи Григорова.

ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя

“Интересът на обществото би трябвало да бъде предпазен. Ако договорите с частните компании са за 5 година напред – по тази причина има адвокати, които може да се намесят, не може да живеем със същите проблеми, моделът би трябвало да бъде изменен. Това е ръководството на положителния собственик – би трябвало да имаш благосъстоятелност, която да управляваш, а не да преотстъпваш правото да управляваш ”, добави тя.

Попитана по какъв начин може да се позволи въпросът с избор на ръководител на СОС, Ваня Григорова уточни:

“Според мен би трябвало по някакъв метод да се раздели властта. Имаме към този момент монопол на национално и локално ниво и в този момент безумен блян да се оглави СОС от неговия ръководител в лицето на Борис Бонев. Очевидно е че при този фрагментиран СОС, ниска изборна интензивност и доста сложен избор за кмет на София функциите би трябвало да бъдат разпределени заслужено. В момента имаме претендент и на следващия ден Диана Тонова  ще бъде нашият претендент. До момента не сме обсъждали промяна нито на нашия, нито на техния претендент ”.

Предизборната акция

“По време на предизборната акция от ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин, а в този момент чакат Путин да ги поддържа. Не би трябвало да чакат Путин да ги поддържа. Това би било почтено и по отношение на техните гласоподаватели ”, акцентира Григорова.

По думите ѝ изборът на ръководител на СОС надали ще се случи на следващия ден, само че наложително би трябвало да се случи, с цел да може Общинският съвет да стартира работа.

В столичния общински съвет евентуално отново ще се получи някаква “сглобка ”, нещо ще се натъмани

Прогнозата направи някогашният вицепремиер и министър на образованието, а в този момент декан на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Вълчев.

Според него “сглобката ” в СОС ще бъде нещо нетрайно и не доста честно. Като най-после евентуално ще се получи същото като на национално ниво, разгласи той.

“Тезата на спечелилия кмет на София беше, че в случай че остане ГЕРБ, те ще продължат да ни крадат, а в случай че пристигна Ваня Григорова – Путин ще се настани и ще ни вземе в казармата. При това състояние не знам за какво изобщо търсят поддръжка от ГЕРБ или Българска социалистическа партия. Това не е ли рисково? Ако ги поддържат Българска социалистическа партия, няма ли Путин да пристигна? Ако ги поддържат ГЕРБ, няма ли моделът “ГЕРБ ” да се завърне? Как обяснявате това нещо изобщо. В общественото говорене и в политиката човек би трябвало да внимава какво приказва ”, разяснява той.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР