ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта

...
ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта политическа сила

ПП-ДБ изпитват под паника боязън от нови избори, към този момент са четвърта политическа мощ

Бойко Борисов се е договорил с тях да получи основния прокурор.

Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след консултациите на " Дондуков " 2, съобщи БГНЕС.

С президента спорихме единствено за референдума, сподели още Костадинов и разяснява, че по всички други тематики, които са обсъждали с Румен Радев на закритите за медиите съвещания, са били на една и съща позиция.

България умира и убийците са в Народното събрание. Успешна ротация значи несполучливо развиване за България. Президентът би трябвало да връчи мандата още на следващия ден, съобщи Костадинов.

От " Възраждане " упорстват за незабавни предварителни парламентарни избори, а водачът им е уверен, че социологическите изследвания на електоралните настройки дефинира по този начин: Социологията е точна просвета, постоянно получаваш това, за което си платил.

Ако се чака да бъдат съвсем същите (резултатите – бел. ред.), политическата логичност изисква ПП-ДБ вместо да се гърчат като настъпени червеи, да отидат на избори, да изкарат отново същия резултат и да имат по-твърди позиции. За последните 9 месеца ПП-ДБ оправдаха Бойко Борисов. Нашата информация е, че сега те са четвърта политическа мощ, сподели още Костадинов.

Нека да идем на избори, да забележим дали отново всичко ще е същото, добави той.

Според Костадинов до съдружно съглашение ще се стигне, като водачът на ГЕРБ желае да получи основния прокурор и съгласно него това е контрактувано сред Борисов и ПП-ДБ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР