ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов край плажа

...
ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов край плажа
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат пак оставката на Стоянов заради полицейско насилие

ПП-ДБ желаят оставката на вътрешния министър Калин Стоянов край плажа Градина, Созопол. Това разгласи на брифинг в Партийния дом Явор Божанков.

Днешното чуване затвърдило позицията на групировката, че оставката на Стоянов е наложителна. Той не може са се оправи с проблематичните системи в Министерство на вътрешните работи, уверен е Божанков. Министърът не разсеял подозренията, че служители на реда не захвърлят пагони за жилетки на частна охранителна компания.

Освен това през днешния ден Стоянов не дал отговор за какво нападателите не са арестувани на мястото на случая. Не дал и отговор и какви ограничения ще предприеме.

Очевидно кадровият асортимент в Министерство на вътрешните работи страда от систематични пороци, счита Бкжанков. Той заподозря, че частната охранителна компания от събитието се е сраснала с Министерство на вътрешните работи.

ПП-ДБ ще желаят Румен Радев да в профил вътрешния министър. Все още ПП-ДБ не са се събрали, з а да обсъдят новата обстановка,  Няма заплаха и ние да се разцепим, безапелационен бе обаче депутатът.

Припомняме, ПП-ДБ желаеха оставката на Калин Стоянов и в предходното Народно заседание, когато той бе вътрешен министър в държавното управление на Денков - Габриел.  в центъра на София против управлението на Българския футболен съюз.

Тогава обаче стана ясно, че Калин Стоянов, за който имаше подозрения чия " квота " в държавното управление е, няма никакво желание да се отдръпна, а и срещна поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи, мълчешком.

В продължаващия спор " чий министър е Калин Стоянов " от ПП-ДБ непосредствено обявиха, че е предложение на ГЕРБ.
 Полицаят хулиган от
Полицаят хулиган от " Кайт бар " доработвал като защита, само че Министерство на вътрешните работи не носи отговорност

21-годишният Христо Иванов е отхвърлен от длъжност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР