ПП-ДБ имат председатели на 3 комисии, а не на една.

...
ПП-ДБ имат председатели на 3 комисии, а не на една.
Коментари Харесай

Искри в ефира между Антон Хекимян и Емилия Ангелова за СОС

ПП-ДБ имат ръководители на 3 комисии, а не на една. Това, което популяризират - не е правилно. Каза от в ефира на Нова телевизия. 

Според Емилия Ангелова от ПП-ДБ-СС всичко е било нелегално - от свикването на съвещанието до отчета на Контрера, който е бил на листче. 

По думите на Хекимян от ПП-ДБ настояват, че съвещанието е нелегално, само че са взели участие в него и са дали своят вот за удъжаването му. " Г-жа Тодева извърши политическа поръчка и по тази причина желаеме оставката ѝ ", сподели още той.  " ПП-ДБ има най-вече членове в комисите, те обаче в този момент не желаят да спазят политическия баланс. Искат да му се извърши фантазията на и да е ръководител ", сподели Хекимян. 

Ангелова съобщи, че от са си образували болшинство. " Много ми е забавно какво са дали обещание на, с цел да ги подкреоят ", сподели общинската съветничка от ПП-ДБ-СС. " Ще водим диалози до четвъртък и настояваме да се организира едно законосъобразно съвещание ", акцентира тя. 

" Тези хора единствено противоричат. Слагат кол в колелото на техния кмет. Тодева дръпна през вчерашния ден ръчната спирачка освен на София, само че и на техния кмет ", сподели Хекимян. 

Ангелова му отвърна, че не схваща защо е бързането щом нито една комисия не е заседавала, а единствено има планувани съвещания за идната седмица. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР