ПП, ДБ и Спаси София педлагат за трети път Борис

...
ПП, ДБ и Спаси София педлагат за трети път Борис
Коментари Харесай

Предлагат за трети път Борис Бонев за шеф на Столичния общински съвет

ПП, Демократична България и " Спаси София " педлагат за трети път Борис Бонев за началник на Столичния общински съвет през днешния ден. Това заяви общинският консултант от ПП-ДБ-СС Андрей Зографски пред Българска национална телевизия.

" При този фрагментиран общински съвет не е изненада, че за повторно не съумя да се избере ръководител. Само 2 седмици са минали след изборите, евентуално още страстта в някои политически субекти не е отминала. Нашата поръчка беше и към момента я съблюдаваме, че няма да управляваме с ГЕРБ - нито прикрито, нито намерено. Очакваме обаче да ни поддържат за избор на ръководител. Борис Бонев е равно далечен от всички политически субекти, които са показани на национално равнище. Той получи съвсем 25 000 персонални преференции, което ясно демонстрира поддръжката на жителите към него. Критиката към ГЕРБ от негова страна постоянно е била обоснована. От друга страна не видяхме кой знае какви причини против нашия претендент ", сподели Андрей Зографски.

" Решението несъмнено е в първата политическа мощ и тя би трябвало да откри формулата, с цел да се реши съответния проблем. Ние ще участваме в диалозите и ще приказваме по политики, ще търсим допирни точки. Личността би трябвало да е на назад във времето. Въпросът е този ръководител какви политики ще предприеме ", посочи Еньо Савов - общински консултант от МК " Българска социалистическа партия за България ".

" Решението на " Възраждане " е да поддържат нашия претендент. Аз получавам дежа вю. Това, което се случи в Народното събрание преди 6-7 месеца, се случва в този момент в общинския съвет. Най-вероятно развръзката ще бъде по този метод - сглобката да се придвижи от национално към локално равнище. В момента това, което ГЕРБ вършат е да извиват ръцете на ПП-ДБ - " Спаси София " във връзка с това да им покажат, че без тях не могат. Ние не можем да подкрепим нито едните, нито другите. Разговорите за политики в София би трябвало да бъдат прагматични, само че това не се случва ", разяснява Деян Николов, общински консултант от " Възраждане ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР