ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС официално обявиха, че са постигнали споразумение за

...
ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС официално обявиха, че са постигнали споразумение за
Коментари Харесай

ПП и ГЕРБ се разбраха: Акад. Денков и Мария Габриел в един глас: Ще се водим от върховенството на правото

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС публично оповестиха, че са постигнали съглашение за общо ръководство на страната. Акад. заяви, че още в понеделник в 11 ч. ще връчат на президента Радев досието с проектокабинета.

„ Знаем, че ще бъде мъчно. Нямаме илюзии за нещо друго, само че тази крачка е потребна за България. Затова поемаме този риск, само че с ясното схващане, че в случай че някой от нас тръгне в неверната посока, ще си подадем оставката “, акцентира акад. Денков.

Всеки български жител желае да живее в страна, в която институциите са постоянни и да се работи в полза на жителите и бизнеса. Хората в институциите би трябвало да бъдат експерти, тъй че с дейностите си да усъвършенстват живота на жителите. ще работим за непрекъснатото възстановяване на успеваемостта на администрацията, която да внедрява новаторски решения в интерес на обществото, изясни от своя страна Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Бившият еврокомисар даде да се разбере, че държавното управление ще държи изключително доста на върховенството на законна, прозрачността, битката с корупцията и ще се работи интензивно по приемането законопроекти с основни промени.

„ Ние заставаме зад всеки един чиновник от администрацията, който дава отговор на всички професионални и етични стандарти за заеманата служба и с работата си е посочил, че пази ползите на страната и жителите. Същевременно ще работим за непрекъснатото възстановяване на успеваемостта и качеството на обществената администрация в България. Силното и дейно държавно ръководство е немислимо без професионална, ефикасна и чудесно готова обществена администрация “, съобщи още Габирел в обща декларация от името на двамата номинирани за ротационни министър председатели.

Тя бе безапелационна, че всички държавни чиновници, които извършват тъкмо и съзнателно своите отговорности, могат да бъдат спокойни за техните развиване и реализация.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР